Takıntılar nasıl bırakılır?

yazım hatasına değil de ona takıntılıyım, ama o bana yazmıyor bile artık.

doktora gidin hocam.

Bende küçükken momo oyununu düşünürdüm Momo'nun o yüzü koca gözleri hep aklımda olurdu korkardım uyuduğumda gözümü açarsam o gelecekmiş gibi olurdum içimden evi temizlemezsen momo gelir gibi hisler, sıkıntılar çıkıyordu korkuyordum ve yapıyordum ama artık dayak yesem bile yapmıyorum büyüdükçe geçer merak etme tıpkı benimki gibi

Mesela bir de 3-4 yıldır içimden Allah'a küfürler geçiyor ama ben yapmıyorum. Sanırım bu da OKB.
Evet. Takıntı hastalığı. Sürekli bir şeyleri konteol etme hastalığı.

Mesela bir de 3-4 yıldır içimden Allah'a küfürler geçiyor ama ben yapmıyorum. Sanırım bu da OKB.
Evet, bir arkadaşımda da böyle bir olay vardı. Kendisi tam islamcı lakin içinden böyle saçma şeyler geçiyordu. Annesine anlattı annesi ona destek oldu.

Evet, bir arkadaşımda da böyle bir olay vardı. Kendisi tam İslam'cı lakin içinden böyle saçma şeyler geçiyordu. Annesine anlattı annesi ona destek oldu.

Bende kendi kendime içimden yemin etmek falan geçerdi yani bir şey yapmak için yemin ederdim yemin ettim diye içim tedirgin halde gezerdim hep ara sıra oluyor bende de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…