Takıntılı insanların fazla problem yaşamaları tesadüf mü?

Takıntılı insanların fazla problem yaşamaları tesadüf mü?

• Evet

Oy: 7 15,2%
  • Hayır

Oy: 39 84,8%

• Oy verenlerin toplamı
    46
Asla AMD almamam gibi. Herkese öneririm. Hatta sistemlerini kendim kurarım. Ama kendi PC'me asla takmam. Psikolojik takıntı gibi bir şey. PC'de AMD varsa asla rahat olamıyorum. İsterse İntel'in 10 katı FPS verip 10 katı daha az ısınsın, fark etmiyor. Sanırım geçmişte AMD ile yaşadığım kötü deyimler artık ruhuma işledi.

En büyük ceza insanın kendi kendine kestiği cezadır, Dostoyevski. Fazla takıntı bir cezadır bana göre, onlarla başa çıkabilmeliyiz.

Bence o sistemi veya cihazı zar zor aldıkları için böyle düşünüyorlar. Sonuçta o kadar emek ve birikim sonunda almışlar, o da dört dörtlük olsun istiyorlar. Yani takıntı değil de param boşa gitmesin korkusu gibi geliyor bana. Tabii şahsi fikrim.

Ben ne yapıyım? Daha önce MSI marka anakart kullanıyordum. Çok memnun olduğum için gene MSI marka anakart aldım. Prime95 testinde 82 dereceye çıkıyor. Sonra daha önce AMD kullandigim için gene AMD dizdim, ekran kartı arızalı cıktı. Tavsiyeler üzerine MB511 masa aldım 3 fani tıkırtı yapiyordu. Kaliteli ürün kasaya koyulan fanlar belki az kalitesiz olur diye Cooler Master Air Balance 3'lü paket aldım. Cızırtı tıkırtı varmış çekeceğimiz dedim şans işi hep olacak değil ya diye düşünüp gittim Cooler Master ML240L sıvı soğutma aldım. 1200 RPM gelince evden 2 uçak 1 tir kalkmaya başladı. Söyle bana ben ne yapayım?

En ufak sorun yaşadığında Twitter gibi platformlara sayfalarca yazı dökenler çok Sorunu takmamak ya da yüz yüze çözmek varken içine kapanık, takıntılı insanlar daha çok sosyal medyayı tercih ediyor. AMD almam, Intel almam meselesi de ön yargıdır bu ap ayrı bir konu.

Bende de takıntılar var. Örnek verecek olursam neredeyse her ay telefonu sıfırlarım. Ama neden sıfırladığımıda bilmiyorum. Takıntı oldu artık. (İyi ki PC format atma takıntısı yok . Bu olmaması çok güzel.)

Parmaklarımı çıtlatma takıntısıda var. Çıtlatmadan duramıyorum. Ayak parmaklarımda öyle bir takıntı yok, ama el parmaklarında var.

Katılıyorum. Ben mesela sorunlara değil çözümlere odaklanan bir insanım. Her hangi bir konuda bir problem yaşarsam onu direk absorbe edip çözümüne bakarım. Evham yapıp saçma sapan olasılıklara kaptırmam. Birde Allah'a şükür ben hep sorun yaşarsam şayet çözerim zaten mantığıyla hareket ediyorum ve bu bağlamda herhangi bir sorunlu alışverişim olmadı. Hatta ve hatta insan ilişkilerinde de sıkıntı yaratan bir tip değilimdir. 1'i 1000 yapmaktansa biraz daha araştırıp çözmeye meğletmeliyiz. Benim genelde istemediğim şeyler başıma geliyor mesela ancak örneğin bir ürün sipariş ettikten sonra "sıkıntılı gelirse çözerim" diyip bekliyorum. Muhtemelen sanıyorumki "inşallah sıkıntılı bir ürün göndermezler"dersem muhtemelen sıkıntılı ürün gelir Bu benim için böyle işliyor çünkü...
Format atma takıntısı deyince aklıma hep böyle en ufak sorunda "format at düzelir" kafasında olan insanlar geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…