Takıntılılık nasıl düzelir?

395014

Hectopat
Sürekli o olmadan hayatta her zaman mutsuz olacağımı düşünüyorum. Sanki 40-50 yaşlarıma gelince bile onu düşünüp hiç göremediğim için üzüleceğim diye düşünüyorum. Unuttuğum gün yok. Gidip konuşabilirim ama bende o öz güven maalesef yok. Gidip heyecan yapıp her şeyi batırırım diye çok korkuyorum. Ya bu düşünceden kurtulacağım ya da tanışmaya çalışacağım. Siz olsanız ne yaparsınız? Veya böyle bir şey yaşadınız mı? Yaklaşık 6-7 aydır aralıksız her gün düşünüyorum. Bir ara hayal kurmalar falan azalmıştı şimdi tekrar başladı.

Hocam arkadaş olmaya çalışın sosyal medya hesabını isteyin ve arkadaş olun, direk olarak seni seviyorum senden hoşlanıyorum dersen, o hoşlanmıyorsa daha da hoşlanma şansı düşük ama arkadaş olup samimi olmaya çalış ama fazla kaçırma içine düşme yeterli, bende de öyle oldu bende de aynı durum vardı yazıştık konuştuk yüz yüze arkadaşımdı bayağı samimi olmuştuk, ondan sonra bir ara açılmıştım. Bak karşındaki insanı büyütme gözünde o da senin gibi bir insan Türk milleti olarak çok abartıyoruz böyle şeyleri, öz güvensiz olsan bile elinde sonunda konuşmaya başlaman şart ve arkadaş olursun ilk başta ilerleyen zamanda samimi olursun belki öyle şansı daha yüksek bence.

Hocam arkadaş olmaya çalışın sosyal medya hesabını isteyin ve arkadaş olun, direk olarak seni seviyorum senden hoşlanıyorum dersen, o hoşlanmıyorsa daha da hoşlanma şansı düşük ama arkadaş olup samimi olmaya çalış ama fazla kaçırma içine düşme yeterli, bende de öyle oldu bende de aynı durum vardı yazıştık konuştuk yüz yüze arkadaşımdı bayağı samimi olmuştuk, ondan sonra bir ara açılmıştım. Bak karşındaki insanı büyütme gözünde o da senin gibi bir insan Türk milleti olarak çok abartıyoruz böyle şeyleri, öz güvensiz olsan bile elinde sonunda konuşmaya başlaman şart ve arkadaş olursun ilk başta ilerleyen zamanda samimi olursun belki öyle şansı daha yüksek bence.
O da özgüvensiz birisi hocam. En büyük motivasyonum da bu. Kendini toplumdan soyutlamış gibi, 1-2 arkadaşı anca vardır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı