Takıntımdan nasıl kurtulabilirim?

Süleyman Pro

Hectopat
Yer
Yalova
Daha fazla  
Meslek
Serbest meslek erbabi
Arkadaşlar merhaba. Bir kızla çıktım birkaç ay ve ayrıldık. Ayrıldıktan sonra seviyordum ama şu an sevmiyorum. Sevmememe rağmen kız takıntım oldu sürekli aklıma geliyor. Bu sevme olmuyor tamamen takıntı hocalarım. Nasıl kurtulabilirim? Üniversiteye gideceğiz bu sene sınavdan sonra, bazen kıskanıyorum bazen de kızdan tiksiniyorum. Tamamen nasıl unutabilirim? Kız bir anda lovebombing yaptıktan sonra ghostladı beni bu da benim zoruma gitti 😃

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamen unutamazsın, hiçbir zaman tamamen unutamayacaksın ve bunu bilip psikolojik olarak bu duruma kendini alıştırman lazım. Bunun için de kızı sürekli aklına getirmemeye çalış, gelince de ah işte ne güzeldi, ne öyleydi böyleydi diye düşünmemeye çalış. Böyle devam edersen bir süre zamanla kurtulursun takıntından ama zaman alacaktır.

Tamamen unutamazsın, hiçbir zaman tamamen unutamayacaksın ve bunu bilip psikolojik olarak bu duruma kendini alıştırman lazım. Bunun için de kızı sürekli aklına getirmemeye çalış, gelince de ah işte ne güzeldi, ne öyleydi böyleydi diye düşünmemeye çalış. Böyle devam edersen bir süre zamanla kurtulursun takıntından ama zaman alacaktır.

Tamamen unutamayacağımı biliyorum hocam ama sürekli aklıma da gelsin istemiyorum. En ufak bir şeyde bile aklıma geliyor. Nasıl unutacağım bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı