Takipçi/İzlenme/Beğeni vb. hizmetlerin mantığı nedir?

lemonFPS

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba,

Instagram'da takipçi, beğeni göndermek ya da TikTok'da izlenme, beğeni ve kaydetme göndermenin mantığı nedir?
Bunu yapan ya da yapabilen insanlar nasıl yapıyor? Yapılan hesapları ticketlarsak hesaplarını kapattırabilir miyiz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarıyla çalışma mantığını soruyorsunuz. Bunlar havuz sistemi mantığında çalışıyor yani ilgili sitedeki hizmeti kullanabilmek için de senin de gönderileri ya da videoları beğenmen gerekiyor ki sistemi kullanabilesin. Gönderim mantığı bu şekilde oluyor ve kişilerin, kendi hesabı için bu hizmeti kullanma sebebi de gönderisini ya da videosunu bir şekilde öne çıkarmaya çalışıyor. Umarım yazdığını doğru anlayabilmişimdir, konuyla alakalı aklına takılan soru varsa sorabilirsin.

Bot veya ele geçirilmiş hesaplardan bir database oluşturuyorlar. Örneğin 200 kişilik bir database'in birimlerine takip emri gönderiliyor o gönderilen hesap bir anda 200 takipçi artıyor. Yapılan hesapları ticketlarsan kapattıramassın diye düşünüyorum çünkü piyasada birçok böyle hesap var halen aktif.

Bu hizmeti veriyorum müşterilerim genelde avukat, doktor veya ticari işletme hesapları. Az da olsa kişisel hesapları içinde takipçi ve paylaşacağı her gönderiye otomatik beğeni hizmeti alan kişiler var.

Avukat, doktor ve diğer işletme hesapları takipçi sayılarını ve etkileşimleri yüksek göstermek için alıyorlar, bu daha güvenilir görünmelerine yarıyor olabilir.

Sisteme gelirsek müşterinin talebine göre ucuz hizmet istiyorsa genelde bot kullanıcılar oluyor. Premium hizmet istiyorsa çok daha pahalı görev sistemlerinden oluşan yani gerçek kullanıcılar ile işlemi gerçekleştiriliyor.

Peki bu havuz sistemi yada bot çalıntı hesaplara erişim kolay bir şey mi ? Kendim için böyle bir sistem hazırlamak istesem ne gerekir ?

Ne gibi ücretler dönüyor hocam ekstra olarak dolandırılma ihtimalim kaç çünkü hesapların bir süre sonra düşeceğini düşünürsek verilecek ücret çok fazla olmamalı değil mi ?

Uğraşılmaz, forumlarda satanlar var onlardan alabilirsin.
Hocam satılan bildiğin bir yer var mı ?

Son düzenleme:
Peki bu havuz sistemi yada bot çalıntı hesaplara erişim kolay bir şey mi ? Kendim için böyle bir sistem hazırlamak istesem ne gerekir ?
Müşteriden bir hesap istiyorsun kullanıcı adı ve şifre , bir de takipçi akışının olacağı bir hesap istiyorsun sadece kullanıcı adı. İnsanların sana şifrelerini verdiği hesaplardan diğer herkese takip yolluyorsun. Python kodlarıyla yapabileceğini düşünüyorum.

Ne gibi ücretler dönüyor hocam ekstra olarak dolandırılma ihtimalim kaç çünkü hesapların bir süre sonra düşeceğini düşünürsek verilecek ücret çok fazla olmamalı değil mi ?

Hocam satılan bildiğin bir yer var mı ?
Forumda söylersem ceza alabilme ihtimalim var. Ama biraz araştırırsan bulabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı