Taksi çıkması Egea alınır mı?

Kaputta ve tavanda hiçbir işlem olmayacak hocam, kırmızı çizgim.

Biliyorum benim de kırmızı çizgim ama 400.000 bütçe olunca maalesef. Boya olması o kadar sorun değil bence değişen olursa cidden sıkıntı olurdu değişecek kadar büyük bir hasar almamış sonuçta.

Arkadaşlar merhaba, 400.000 TL'ye 2005 model araba almak yerine, +400.000 km taksi çıkması Fiat Egea almak daha mantıklı gibi. Siz ne dersiniz, motoru çok masraf çıkartır mı? Motorunu sıfır değiştirmek istersem kaç TL tutar?

Aracın kondisyonu iyiyse, ağır bir kazası yoksa, motoruda sağlam bir rektefe gördüyse neden alınmasın? 1.4 fire motorsa zaten rektefe görmesinede gerek yok atmosferik motora düzgün kullanılırsa 600-700.000kmlere kadar pek bir şey olmaz( LPG'li ise subap yakması dışında). Kimi taksi çıkması araçlar, benim aracım hatasız diyenin aracını bozar.

Sıfır motor almak aracın yarı parası tutar fakat, çıkma temiz motor alınabilir 50.000+ işcilik civarında tutar.

Son düzenleme:
Aracın kondisyonu iyiyse, ağır bir kazası yoksa, motoruda sağlam bir rektefe gördüyse neden alınmasın? 1.4 fire motorsa zaten rektefe görmesinede gerek yok atmosferik motora 600-700.000kmlere kadar pek bir şey olmaz( LPG'li ise subap yakması dışında). Kimi taksi çıkması araçlar, benim aracım hatasız diyenin aracını bozar.

Sıfır motor almak aracın yarı parası tutar fakat, çıkma temiz motor alınabilir 50.000+ işcilik civarında tutar.
Satarken sorun oluyor. Kullanırken sorun yok zaten :) .

Allah Allah niye hocam? Taksi çıkması alan adam kaput tavan vs. gözden çıkarıyor zaten. Normal bir araç almak ile aynı mı?

Ülkemizdeki "hatasız" ve düşük "km" takıntısı yüzünden. Taksi çıkması arac satmak zor. Normal araca 10 müşteri çıkarken taksi çıkmasına 1 kişi anca.

Arkadaşlar merhaba, 400.000 TL'ye 2005 model araba almak yerine, +400.000 km taksi çıkması Fiat Egea almak daha mantıklı gibi. Siz ne dersiniz, motoru çok masraf çıkartır mı? Motorunu sıfır değiştirmek istersem kaç TL tutar?
Hocam 400bine 200-300bin km taksi çıkması
olmayan Egea da bulunur hocam 1.3 Multijet 1.4 fire de ise 2019 sonrası tercih edin. Yağ yakma onlarda daha az oluyor

Hocam araç aldınız mı durum nedir

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı