10bin liralık 12 taksit alışveriş yapacağım. Ayda 1 bin lira taksit. Arkadaşım "Taksit de olsa paranın tamamını kredi kartına yatıracaksın, yine de tek seferde çekiyor, taksit taksit alıyor." Dedi.
Benim amacım her ay ATM'den kredi kartına 1 bin lira yatırıp taksiti ödemekti. Hangi bilgi doğru?
10bin liralık 12 taksit alışveriş yapacağım. Ayda 1 bin lira taksit. Arkadaşım "taksit de olsa paranın tamamını kredi kartına yatıracaksın, yine de tek seferde çekiyor, taksit taksit alıyor." dedi.
Benim amacım her ay ATM'den kredi kartına 1 bin lira yatırıp taksiti ödemekti. Hangi bilgi doğru?
10bin liralık 12 taksit alışveriş yapacağım. Ayda 1 bin lira taksit. Arkadaşım "taksit de olsa paranın tamamını kredi kartına yatıracaksın, yine de tek seferde çekiyor, taksit taksit alıyor." dedi.
Diyelim kartınızın 15bin TL limiti var. 10bin TL'lik alışveriş yapacaksınız. Direkt kartınızdan 10bin TL bloke ediliyor ancak siz aylık 1000'er 1000'er ödeme yapıyorsunuz. Her ödeme yaptığınızda bu bloke açılıyor. Kartınızda 10bin TL limit yoksa alamazsınız.