Taksitle alınabilecek en iyi bilgisayar nedir?

KEPAP06

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
𝐌𝐬𝐢 𝐀𝟓𝟐𝟎𝐦 𝐀 𝐏𝐑𝐎 𝐑𝐲𝐳𝐞𝐧 𝟓 𝟓𝟔𝟎𝟎 𝐗𝐅𝐗 𝐑𝐗𝟓𝟖𝟎 𝟖𝐆𝐛 𝐀𝐩𝐚𝐜𝐞𝐫 𝐏𝐚𝐧𝐭𝐡𝐞𝐫 𝟖𝐱𝟐 𝟏𝟔𝐆𝐛 𝟑𝟎𝟎𝟎𝐌𝐡𝐳 𝐑𝐚𝐦
Merhaba. Aylık 3000 4000 ödeyebilirim bu bütçede en iyi sistem nedir ya da peşin 20k gibi bir bütçe var ne alabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet.

Bu nu önerir misiniz?
Gayet guzel toplanmis bir sisteme benziyor, bir tek sahsen ekran kartinin Galax olmamasini tercih ederdim. Onun disinda 500gb depolama alani uzun vadede sikinti yaratabilir fakat kolaylikla ekleme yapabilirsiniz.

Gayet guzel toplanmis bir sisteme benziyor, bir tek sahsen ekran kartinin Galax olmamasini tercih ederdim. Onun disinda 500GB depolama alani uzun vadede sıkıntı yaratabilir fakat kolaylikla ekleme yapabilirsiniz.

Bana güzel sistemler atar mısınız biraz bakayım bu karşıma ilk çıkan sistemlerden.

Bana güzel sistemler atar mısınız biraz bakayım bu karşıma ilk çıkan sistemlerden.
20k pesin:
33k taksit uygun:
daha ust bir sistem:

Sahsi dusuncem ikinci sistemi almanin sizin icin en iyisi olacagi. islemcisinin ve ekran kartinin ilkinden iyi olmasi sayesinde daha uzun sure sorunsuz kullanabilirsiniz ve ilerde sistemin performansini arttirmak isterseniz de islemcinin gayet kaliteli olmasi sayesinde sadece ekran kartini yenilemeniz yeterli olacaktir. Simdiden gule gule kullanin hocam.

20k pesin:
33K taksit uygun:
Daha ust bir sistem:

Sahsi dusuncem ikinci sistemi almanin sizin icin en iyisi olacagi. İslemcisinin ve ekran kartinin ilkinden iyi olmasi sayesinde daha uzun sure sorunsuz kullanabilirsiniz ve ileride sistemin performansini arttirmak isterseniz de islemcinin gayet kaliteli olmasi sayesinde sadece ekran kartini yenilemeniz yeterli olacaktir. Simdiden gule gule kullanin hocam.

Uzun süre bilgisayar almayacağımdan 4070 Super mi iyi 4060 Ti'a mı 4K farka değmez mi benim attığım.

Hocam 4070 her anlamda 4060 Ti'dan daha iyi bir kart. Aradaki fiyat farkina degip degmeyecegi sizin karariniza kalmis bir şey.

4070 alacağım herhalde uzun süre sistem almayacağımdan.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı