Taksitle alınan ürünün iadesi taksitle mi oluyor?

Arkadaşlar ben bir sistem almıştım, 9 taksitli. Bu sistemi iade edeceğim, firma kabul etti. Taksitleri bitirdim hepsini ödedim ama şu aklıma takıldı, firma direkt paranın hepsini mi iade edecek yoksa taksitli olarak mı verecek?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün N11 canlı desteğe sormuştum. "Firma paranın tamamını bankaya aktarıyor ama taksitlendirme bankaya bağlı" tarzında bir cevap verdiler.

Arkadaşlar ben bir sistem almıştım, 9 taksitli. Bu sistemi iade edeceğim, firma kabul etti. Taksitleri bitirdim hepsini ödedim ama şu aklıma takıldı, firma direkt paranın hepsini mi iade edecek yoksa taksitli olarak mı verecek?

Arkadaşların çoğu peşin ödeyeceklerinden bahsetmiş ancak sen nasıl ödeme yaptıysan öyle iade alırsın. Zira vatan bilgisayardan 3 taksitle aldığım logitech faremi 2. sene bitmeye yakın garantiye gönderdikten sonra tamir olamadığından dolayı para iadem 3 taksit olarak kredi kartıma yansıdı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı