Taksitle Galaxy S8 Almak

Çevrende ticari kredi kartı olan tanıdık varsa alabilirsin "Hepsiburada" ticari karta taksit yapıyor.
 
Ticari kredi kartı ile heryerden alabilirsin. Onun dışında finans kuruluşları kredi veriyor. Vatanın anlaşmalı olduğu finans kuruluşu vardı ama devam ediyormu bilmiyorum.
Tavsiyem öncelikli uygun bir ürün almaya çalış, onu para biriktirdikten sonra sat yeni cihaz al, başka türlü normalden daha fazla ücret mdersin.
 
Peki tanıdık bir telefoncuya girsem onlar yapabilirler mi ki? Yasa onlar için de geldi mi?
Yasa herkesi kapsar. Yasa ilk çıktığında telefoncular telefon kılıfını telefon fiyatında gösterip taksit yapıyorlardı. Sonra da telefonu sana 1 TL satıyorlardı. Televizyonda görmüştüm. Şimdi hala var mı bilmiyorum. Kredi kartı sitesine girersen taksitli nakit avans ücretlerini görebilirsin.
Evkur veya operatörler taksit ayağına pahalı satıyorlar.

Bir de bu tür pahalı telefonları taksitle alıp tekrar satanlar var. Fiyatı daha uygun oluyor. Eğer bankada falan kredi çekersen hiç olmasa faizin bir kısmından kurtulmuş olursun.
 
Bu tarz bir telefonu tek seferde ödeyerek alacak kadar alım gücüne sahipsen net almamalısın. Bütçene uyan orta seviye bir cihaz al ve operatörlerin ve taksitçilerin fahiş fiyatlarına maruz kalma.
 
Taksitle alırsan telefon peşin fiyatına göre çok daha fazla para ödeyeceksin. Ayrıca S8 almana hiç gerek yok, aşırı pahalı. S8 yerine S7 modellerini öneririm. Ek olarak çok daha ucuz cihazlarda işini görecektir, bu kadar pahalı telefon almana gerek yok, tercih senin.
 
Üniversite 1'de, 2 sene önce öğrenci halimle Note 4 almaya çalıştım. Teknosa ING ve Akbank ile anlaşmalı diye oraya gittim bankadan telefon eden kadına öğrenciyim diyince vermediler. İkinciye gittiğimde çalışıyor olarak gösterdiler beni ama çıka çıka 1400 çıktı, 15 ay vade ile 1600 olarak geri ödedim. İllallah ettiriyor adama kredi ödemek. Her ay para çıkmıyor, çıkmayınca kredi notunuz düşüyor kesin ödeme tarihi alabilir miyiz diye arıyorlar, sürekli hadi öde hadi öde diye mesaj atıyorlar. Nakit alamayacaksan hiç girme bu işe, diğer her yol sana fazla fazla para yazacak sıkıntıya düşeceksin, aynı hevesi yaşayan biri olarak söylüyorum bunu sana. Keşkelerle ve bir ton maddi manevi zararla dolacaksın almaya çalışırsan. Hadi aldın bir şekilde diyelim o telefon düşer de ekranı kırılırsa sigaraya alkole başlarsın.

Onun yerine sen bir telefonda aradığın özellikleri söyle, daha uygununu bulalım.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı