Taksitle telefon almak mümkün mü?

Bütçe
60000
Teknoloji mağazalarının anlaşmalı olduğu bankalar oluyor, onlar üzerinden faizsiz taksit kampanyası yapabiliyorlar. Örneğin en son aldığım telefonu MediaMarkt'tan anlaşmalı DenizBank kredisiyle faizsiz 3 taksit şeklinde satın aldım.

Not aldım hocam bakayım hemen ona.

Not aldım hocam bakayım hemen ona.
Bu konuya bakabildiniz mi? Bende sizin gibi taksitle almak istiyorum.

Şu anda bana en mantıklı gelen yöntem bankaların yeni müşterilerine faizsiz kredi vermesi, cüzi bir ücret karşılığında hayat sigortası yapıyorlar. Diğer seçeneklerde Vatan'ın FibaBank kredisi var ama fiyatlar uçuk ve belirli telefonlarda yapıyorlar. Fiyatlarda uçuk 27.000 tl ye satılan telefonu 30.000 tl ye satıyorlar.

Bu konuya bakabildiniz mi? Bende sizin gibi taksitle almak istiyorum.

Şu anda bana en mantıklı gelen yöntem bankaların yeni müşterilerine faizsiz kredi vermesi, cüzi bir ücret karşılığında hayat sigortası yapıyorlar. Diğer seçeneklerde Vatan'ın fibabank kredisi var ama fiyatlar uçuk ve belirli telefonlarda yapıyorlar. Fiyatlarda uçuk 27.000 TL'ye satılan telefonu 30.000 TL'ye satıyorlar.

Hocam aslında sizin de dediğiniz dışında bir çözüm yok gibi. Ya o koyulan vade farkına eyvallah deyip alınacak fakat fiyatları göz önünde bulundurursak az çok, ben 70-80k bandında bir telefon almak isteyen biriyim ve 5-6 taksite bölsek çok rahat ödeyebilecekken 3 bunaltabilir o yüzden hiç o topa girmeyeceğim sanırsam. Şu anda Enpara'nın verdiği kredi çok güzel fakat ben Enpara üyesi olalı çok oluyor ondan yararlanamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı