Çözüldü Taksitle telefon nereden alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

thoth12

Picopat
Taksitle telefon alabileceğımız bır sıte bılıyor musunuz? Kredı kartlı taksıt olacak kredı olmasın yani.

Çözüm
Taksitle telefon alabileceğımız bır sıte bılıyor musunuz? Kredı kartlı taksıt olacak kredı olmasın yani.
Türkiye kanunlarına göre telefonlara taksit yapılamiyor. Yenilenmiş telefonlarda sadece taksit seçeneği bulunuyor veya dediğiniz Kredi/Nakit Avans gibi taksitle para çekmeniz durumunda dolaylı olarak taksit yapabilirsiniz. Birde Vodafone, Turkcell, Türk Telekom gibi firmalarda hattın üstüne taksitli telefon alabiliyorsunuz.

Yurt dışında yaşıyorsanız birşey diyemem tabi.
Hangi modeli düşünüyorsunuz? Hepsiburada'da kartsız 3 taksit var, kartlı taksit yok sanırım artık.

Türkiye kanunlarına göre telefonlara taksit yapılamiyor. Yenilenmiş telefonlarda sadece taksit seçeneği bulunuyor veya dediğiniz Kredi/Nakit Avans gibi taksitle para çekmeniz durumunda dolaylı olarak taksit yapabilirsiniz. Birde Vodafone, Turkcell, Türk Telekom gibi firmalarda hattın üstüne taksitli telefon alabiliyorsunuz.

Yurt dışında yaşıyorsanız birşey diyemem tabi.

Çözüm
Telefonlara maksimum 3 taksit imkanı var.

Hatta bazı ticari kartlar 3 taksitten fazlasını bile sunabiliyor.

Telefonlara maksimum 3 taksit imkanı var.

Hatta bazı ticari kartlar 3 taksitten fazlasını bile sunabiliyor.
Bireysel karttan söz ediyoruz hocam, ticari kart olarak 9/12 ay taksit yaptıklarını biliyorum ama 1 tane bile bireysel kart için yok.

Bulursanız işime yarar.

Bireysel karttan söz ediyoruz hocam, ticari kart olarak 9/12 ay taksit yaptıklarını biliyorum ama 1 tane bile bireysel kart için yok.

Bulursanız işime yarar.
Kusura bakma bireyseli HepsiBurada limitleriyle karıştırmışım.

HepsiBurada Hepsipay ile alabilirsin çıtırdan bi faizi var ama.

18500₺ lik POCO X6 Pro'yu 4 taksitle 21330₺ ye aldım.

Kredi borcu yatırır gibi düşün, elden taksit gibi, veresiye gibi. Günü gelince ödemen gereken parayı ödüyorsun, kredi kartından tutarı komple çekip takside bölmüyor. En kolay öyle alınır.

Bir göz gezdiriyim, sağ olun hocam.

Sebebi ne peki neden yasak?

Hangi modeli düşünüyorsunuz? Hepsiburada'da kartsız 3 taksit var, kartlı taksit yok sanırım artık.

POCO X7 Pro dusunuyorum onun ıcınde ayrı bır konu açacağım goruslerını yazarsanız sevınırım

Telefondan memnun musunuz?

İnsanımızın al-satçılık yapması, telefon bozdurup nakite çevirmesi en büyük 2 sebep.

Ek olarak izlenen ekonomik politikalar sonucu taksitli ürün alımının sadece bizim ülkemizde olduğunun açıklanması ve vatandaşı borca sokmamak amaçlanarak taksit sayılarını mümkün mertebe düşürmeleri hatta bazı ürünlerde tamamen kaldırmaları.
POCO X7 Pro dusunuyorum onun ıcınde ayrı bır konu açacağım goruslerını yazarsanız sevınırım
X6 Pro'yu anneme aldım ben X6 Pro, oyunsuz 1 günü çıkarıyor. Şahsen hiç kullanmadım. Araştırmalarıma göre X7 Pro ile arasındaki fiyat farkına değermiş.
Telefondan memnun musunuz?
POCO'lar oyun telefonu işte biliyorsun. Kamera bekleme, MIUI veya yeni adıyla HyperOS diyeyim, MI markasının yazılımları rezil. X6 Pro'da Dimensity 8300 var ve Snapdragon 8 Gen 2 işlemciye yetişiyor gücü.

Antutu v10'a göre X7 Pro'daki Dimensity 8400, Snapdragon 8 Gen 2'nin rakibi denilebilir. Oyuncuyu üzmeyecek bir cihaz özetle.

Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumunun, tasarrufu arttırmak ve bilinçsiz harcamayı engellemek için yaptığı söyleniyor. Ayrıca dolandırıcılıklara engel amaçlıymış zamanında.
Yasak 2014 yılında geldi, yeni bir şey kesinlikle değil.

Ciddi bir 3DMark farkı var doğrusu: Snapdragon 8 Gen 2 vs Dimensity 8300: tests and benchmarks

8400 için diğer puanlar konusunda tabi rakip demek uygun olur tabi: Snapdragon 8 Gen 2 vs Dimensity 8400: tests and benchmarks

Oyun için tekli çekirdek ve 3DMark puanları önemli. Antutu farkı olsa bile 3DMark puanı yanı olan yonga setleri benzer performans verebiliyor. Tabi tekli çekirdek puanıda yakın olan. En iyi emulator ile anlaşılıyor bu.

Tabi bu kadar güçlü işlemciler ile mobilde kim ne yapacak oda var. Ps3 emulator'ü geldi mobile, o veya Switch gibi emulator kullanılmayacak ise çok boş iş. Fortnite, Genshin Impact dışında ağır oyun yok mobilde.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…