Türkiye kanunlarına göre telefonlara taksit yapılamiyor. Yenilenmiş telefonlarda sadece taksit seçeneği bulunuyor veya dediğiniz Kredi/Nakit Avans gibi taksitle para çekmeniz durumunda dolaylı olarak taksit yapabilirsiniz. Birde Vodafone, Turkcell, Türk Telekom gibi firmalarda hattın üstüne taksitli telefon alabiliyorsunuz.Taksitle telefon alabileceğımız bır sıte bılıyor musunuz? Kredı kartlı taksıt olacak kredı olmasın yani.
Türkiye kanunlarına göre telefonlara taksit yapılamiyor. Yenilenmiş telefonlarda sadece taksit seçeneği bulunuyor veya dediğiniz Kredi/Nakit Avans gibi taksitle para çekmeniz durumunda dolaylı olarak taksit yapabilirsiniz. Birde Vodafone, Turkcell, Türk Telekom gibi firmalarda hattın üstüne taksitli telefon alabiliyorsunuz.Taksitle telefon alabileceğımız bır sıte bılıyor musunuz? Kredı kartlı taksıt olacak kredı olmasın yani.
Telefonlara maksimum 3 taksit imkanı var.Türkiye kanunlarına göre telefonlara taksit yapılamiyor. Yenilenmiş telefonlarda sadece taksit seçeneği bulunuyor veya dediğiniz Kredi/Nakit Avans gibi taksitle para çekmeniz durumunda dolaylı olarak taksit yapabilirsiniz. Birde Vodafone, Turkcell, Türk Telekom gibi firmalarda hattın üstüne taksitli telefon alabiliyorsunuz.
Yurt dışında yaşıyorsanız birşey diyemem tabi.
Bireysel karttan söz ediyoruz hocam, ticari kart olarak 9/12 ay taksit yaptıklarını biliyorum ama 1 tane bile bireysel kart için yok.Telefonlara maksimum 3 taksit imkanı var.
Hatta bazı ticari kartlar 3 taksitten fazlasını bile sunabiliyor.
Kusura bakma bireyseli HepsiBurada limitleriyle karıştırmışım.Bireysel karttan söz ediyoruz hocam, ticari kart olarak 9/12 ay taksit yaptıklarını biliyorum ama 1 tane bile bireysel kart için yok.
Bulursanız işime yarar.
Bir göz gezdiriyim, sağ olun hocam.Kusura bakma bireyseli HepsiBurada limitleriyle karıştırmışım.
HepsiBurada Hepsipay ile alabilirsin çıtırdan bi faizi var ama.
18500₺ lik POCO X6 Pro'yu 4 taksitle 21330₺ ye aldım.
Kredi borcu yatırır gibi düşün, elden taksit gibi, veresiye gibi. Günü gelince ödemen gereken parayı ödüyorsun, kredi kartından tutarı komple çekip takside bölmüyor. En kolay öyle alınır.
Türkiye kanunlarına göre telefonlara taksit yapılamiyor. Yenilenmiş telefonlarda sadece taksit seçeneği bulunuyor veya dediğiniz Kredi/Nakit Avans gibi taksitle para çekmeniz durumunda dolaylı olarak taksit yapabilirsiniz. Bir de Vodafone, Turkcell, Türk Telekom gibi firmalarda hattın üstüne taksitli telefon alabiliyorsunuz.
Yurt dışında yaşıyorsanız bir şey diyemem tabii.
Hangi modeli düşünüyorsunuz? Hepsiburada'da kartsız 3 taksit var, kartlı taksit yok sanırım artık.
Kusura bakma bireyseli Hepsiburada limitleriyle karıştırmışım.
Hepsiburada Hepsipay ile alabilirsin çıtırdan bir faizi var ama.
18500₺'lik POCO X6 Pro'yu 4 taksitle 21330₺ ye aldım.
Kredi borcu yatırır gibi düşün, elden taksit gibi, veresiye gibi. Günü gelince ödemen gereken parayı ödüyorsun, kredi kartından tutarı komple çekip takside bölmüyor. En kolay öyle alınır.
İnsanımızın al-satçılık yapması, telefon bozdurup nakite çevirmesi en büyük 2 sebep.Sebebi ne peki neden yasak?
X6 Pro'yu anneme aldım ben X6 Pro, oyunsuz 1 günü çıkarıyor. Şahsen hiç kullanmadım. Araştırmalarıma göre X7 Pro ile arasındaki fiyat farkına değermiş.POCO X7 Pro dusunuyorum onun ıcınde ayrı bır konu açacağım goruslerını yazarsanız sevınırım
POCO'lar oyun telefonu işte biliyorsun. Kamera bekleme, MIUI veya yeni adıyla HyperOS diyeyim, MI markasının yazılımları rezil. X6 Pro'da Dimensity 8300 var ve Snapdragon 8 Gen 2 işlemciye yetişiyor gücü.Telefondan memnun musunuz?
Bankacılık düzenleme ve denetleme kurumunun, tasarrufu arttırmak ve bilinçsiz harcamayı engellemek için yaptığı söyleniyor. Ayrıca dolandırıcılıklara engel amaçlıymış zamanında.Sebebi ne peki neden yasak?
Ciddi bir 3DMark farkı var doğrusu: Snapdragon 8 Gen 2 vs Dimensity 8300: tests and benchmarksPOCO'lar oyun telefonu işte biliyorsun. Kamera bekleme, MIUI veya yeni adıyla HyperOS diyeyim, MI markasının yazılımları rezil. X6 Pro'da Dimensity 8300 var ve Snapdragon 8 Gen 2 işlemciye yetişiyor gücü.
Antutu v10'a göre X7 Pro'daki Dimensity 8400, Snapdragon 8 Gen 2'nin rakibi denilebilir. Oyuncuyu üzmeyecek bir cihaz özetle.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.