Çözüldü Taksitli alışverişin iptali hemen gelir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ahmet525277

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün kredi kartımdan 9 ay taksitli bir sipariş verdim fakat 10 dakika gecmeden yanlış urunu aldigim icin siparisi iptal ettim. Bunun iadesi tek seferde mi olur, yoksa tam iade icin 9 ay beklemeli miyim?

Çözüm
Provizyon işlem ise çok kısa sürede tamamen iade edilir. Aylık harcama listesine düştüyse bir müddet bekletir. Bankasına göre değişir. Ben genelde 1-3 iş günü içinde iade olduğunu bilirim. Bu iade gerçekleştiğinde tüm limit açılmış olur. Taksit süresi kadar bekletmez. Harcama eksi değer, iade artı değer olarak her ay ekstrede gözükmeye devam eder.

Aksi bir durum olur, limit hemen açılmazsa müşteri hizmetlerini arayın. Mümkünse hesap kesimi yapılmadan iade edilmeli.
Banka iadeyi 9 taksitle yapmaz tek seferde geçer karta ama ekstrede görünür o ürün. Taksidini ödemediğim bir alışverişi ekstrede görmek en sinir olduğum şey :D
hocam ginede limiti geri veriyor mu?
Limiti hemen veriyor ama saçma bir şekilde iade olan alışveriş için aylarca ekstrede yer işgal ediyor.

Örnek olarak ben 19500 TL lik bir ürünü 9 ay taksitle satın aldım. İade ettiğimde kredi kartımın limiti hemen19500 liraya yükselecek mi ? yoksa 9 ay sonunda mı eski limitine çıkacak ?
İade ettikten sonra ürün hala provizyonda ise direk geri gelir . Fakat ürün ekstrenize geçerse iade ettiğiniz zaman 9 ay boyunca taksit taksit size geri gelir

Technopat Haberler

Geri
Yukarı