Taksitli iPhone 11 nasıl alınabilir?

Yani telefonda sorun olmadıktan sonra üçü de bana uygun. Sadece kredi kartına taksit veya bankaya taksit yapabilir miyim onu merak ettim. Nasıl olduğu fark etmez.
 
Merhaba, taksitli bir şekilde iPhone almak istiyorum fakat kredi kartında veya mağazalarda taksit yapan bir mağaza araştırdım ama görmedim. Taksitli alabilen var mı acaba? Alabilen varsa nasıl aldı anlatırsa sevinirim. Bu arada en az 6 ay taksitli bakıyorum.

iPhone 11 kullanıcısıyım tavsiyem biraz daha para biriktirip 13 serisinden herhangi bir telefon alman çünkü 11'in ömrü artık doluyor ve güncelleme desteği de kesilecek ayrıca pil ömrü de hızlı bitiyor 2.5 sene kullandım pil sağlığı %80'lerde en yakın zamanda yeni pil taktıracağım.
 
Bu arada konuya çok hakim değilim fakat lise son olduğum için ve ilk defa kendime telefon alacağım için sanırım yeni çıkan KDV indirimine dahil oluyorum. Bunu da göze alarak 25-30.000 TL bandındaki önerdiğiniz telefonları atarsanız memnun olurum. Ben sadece kaliteli bir telefon olsun istiyorum. Sürekli sorun çıkarmayan, Kamerası kaliteli olan orta düzey bir telefon istiyorum. Bu arada KDV indirimi konusuna hakim olan var ise lise 4 olan biri bu indirimden yararlanabiliyor mu acaba? Bilgilendirirseniz sevinirim
 
Kredi kartına taksit yapsa ödeyeceği vade farkı yine 30 olur bence Total.

Bencede iPhone 11 almak bu sene biraz mantıksız geliyor

Bu arada konuya çok hakim değilim fakat lise son olduğum için ve ilk defa kendime telefon alacağım için yeni çıkan KDV indirimine dahil oluyorum. Bunu da göze alarak 25-30.000 TL bandındaki önerdiğiniz telefonları atarsanız memnun olurum. Ben sadece kaliteli bir telefon olsun istiyorum. Sürekli sorun çıkarmayan, Kamerası kaliteli olan orta düzey bir telefon istiyorum. Bu arada KDV indirimi konusuna hakim olan var ise lise 4 olan biri bu indirimden yararlanabiliyor mu acaba? Bilgilendirirseniz sevinirim

Samsung S23 öneriyorum
 
Üstat neyi komik buldun merak ettim? 25 bin lira para veriyor arkadaşın belli bütçesi de dar ki taksit yaptırma ihtiyacı hissediyor. 2019 yılında çıkmış telefon Apple'ın 7 yıl yazılımsal destek verdiğini varsaysak 3 yıl sonra kendisi sorun yaşayacak destek konusunda.
Konudan bağımsız, @yusuuuufcelyan taksitli iPhone nasıl alırım diye soruyor, sen telefon önerisinde bulunuyorsun. Konuyla alakası ne? Bütçeyle alakası yok bunun herkes telefon alırken taksit yapma ihtiyacı hissediyor.
 
Üstat neyi komik buldun merak ettim? 25 bin lira para veriyor arkadaşın belli bütçesi de dar ki taksit yaptırma ihtiyacı hissediyor. 2019 yılında çıkmış telefon Apple'ın 7 yıl yazılımsal destek verdiğini varsaysak 3 yıl sonra kendisi sorun yaşayacak destek konusunda. Bunun yerine yeni çıkmış bir Samsung alıp biraz daha uzun süre kendisini idame edebilir hem bu parayı verip hem de bunu sorun etmeyecekse elbette versin.

Babam 2016'dan beri 6S kullanıyor alırken 16 GB modelini seçmeseydi şu an canavar gibi çalışırdı.
 

Geri
Yukarı