TheStrongMan
Hectopat
- Katılım
- 1 Temmuz 2022
- Mesajlar
- 227
Daha yeni yeni kendi çapımda bir şeyler yapmaya başladım. 1 ay kadar oldu. Sizce iyi mi ilerledim kötü mü? Ne önerirsiniz? İşin kötü yanı hiç kilo veremedim hatta tartıda kilo almış görünüyorum. Sizce görünüşümü az da olsa düzeltmiş miyim? Yaşım 16. boy 180. sizce genetiğim nasıl? Hala kilolu muyum?
Hayır ikisindede dik durmuştum ama. Belki istemeden eğik durmuş olabilirim.Aynı, sağdaki fotoda dik durmuşsun solda kambur.
Hayır ikisinde de dik durmuştum ama. Belki istemeden eğik durmuş olabilirim.
Evet benim hocam.Reis rengin açılmış. İkisi de sen misin?
Emin misin? Kilodan olamaz mı memelerdeki şişkinlşk?Aynı duruyor. İlk fotoğraf karanlık olduğu için midir anlamadım ama ikinci fotoğrafta jinekomasti oluşmuş sanki.
Emin misin? Kilodan olamaz mı memelerdeki şişkinlşk?
Tam bilmiyorum ancak boyum 180 kilomda en son 80di. Daha fazla mıyım bilmiyorum.İkinci fotoğrafta yağdan fazlası var gibi geldi bana. Kaç kilosunuz?
Tam bilmiyorum ancak boyum 180 kilomda en son 80'di. Daha fazla mıyım bilmiyorum.
80 civarıydım en son.
Soldakinde 75 civarıydım. Sorum da İlerlemem nasıl falandı da moderatörler değişmiş.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.