Taleworlds’ün sanılanın aksine Türk oyuncu dostu olmaması

Öyle olsa da Türklere Türk yapımcının daha düzgün indirim yapması gerekir.
Zaten 49,99 dolar yerine yaklaşık 19 dolara satılıyor. Bunun da ötesi, üzerine para vermek olur. Farklı ülkedeki kullanıcılar da VPN ile Türkiye'den satın almaya çalışır.

 
350TL hayatta etmez mi? Neye kıyasla etmez? 350TL ile ne yapabiliyorsun dışarda? Ayrıca firma zamlamadan çok öncesinde fiyatı yükselteceğini duyurdu ve almak isteyenler alsın dedi. Bu ekonomik şartlarda ne bekliyorsun? Ayrıca yılllar önce çıkmış RDR2 ile erken erişimde olan Mount Blade II'yi kıyaslamanda ironik. Şuanda tüm AAA'lar neredeyse 700-800TL fiyat bandına dayandı. Gelmiş Türk oyuncu dostu filan falan yapıyor. Burger King'de BIG KING XXL olmuş 130TL, böyle konular çok komik geliyor.
 
Öyle olsa da türklere Türk yapımcının daha düzgün indirim yapması gerekir.
Senin ne özelliğin var da sana ek indirim yapsın? Şirket bu, amacı kâr etmek. Türkleri eğlendirmek değil. Kaldı ki Dolar bazında da gayet ucuza satıyorlar. Ne istiyorsunuz tam olarak? 20 TL uygun mudur?
 
yapımcı firma zaten iki buçuk senedir 150₺ bandından sattı. indirimler yapıldı vs. zam yapmadan önce de açıklamada bulundular. sebepleriyle ne zaman zam yapılacağını önceden bildirdiler. şimdi kur da bu kadar olmuşken adamlar da zaten büyük bir çoğunluğa oldukça düşük bir fiyattan satmışken şimdi böyle yapmaları türk oyuncu düşmanı neden ilan ediliyor?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı