Tam ekran yaptığımda video kalitesi düşüyor

OnurAk16

Centipat
Öncelikle selamlar herkese. LG 22" MK400H model monitörümde videoları tam ekran yaptığımda video kalitesi düşüyor. Yani YouTube'de 1080P videoyu tam ekran yaptığımda sanki 480P gibi izliyorum. Sorunun sebebi ne olabilir sizce? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece youtube ile izlerken mi oluyor?
Farklı tarayıcı ile denedin mi?
Bilgisayarında bulunan bir videoyu izlerken tam ekran yaptığında da aynı durum devam ediyor mu?

Her videoda mı bu sorun var? Çok ilginç bi sorun ilk kez duyuyorum :) 1080p yi tam ekran yapmadan kalite iyi mi sonradan bozuluyor?
Evet tam ekran yapmadan kalitede sıkıntı yok ancak tam ekran yaptığımda kalite düşüyor
Sadece youtube ile izlerken mi oluyor?
Farklı tarayıcı ile denedin mi?
Bilgisayarında bulunan bir videoyu izlerken tam ekran yaptığında da aynı durum devam ediyor mu?
Tüm tarayıcılarda sorun aynı. Bilgisayarda bulunan bir videoda test etmedim ve şehir dışındayım onu test etme şansım şuanlık bulunmuyor.
Yardımcı olabilecek kimse yok mu acaba?

Son düzenleme:
Chrome da ayarlara gir, gelişmiş ayarları göstere tıkla en altta / kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan seçeneği aktif hale getir, tarayıcıyı yeniden aç birde öyle dene bakalım olacakmı. Tam ekran yaptıktan sonra 1080p seçmeyi unutma yine.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı