ramidüşüknoktacom
Centipat
Merhaba arkadaşlar benim bir bilgisayarım var fakat bu bilgisayarda oyun oynarken çok sıkıntılar yaşıyorum. Örneğin roblox adlı oyunda tam ekranda iken 22 FPS küçük pencereli ekranda iken 120-130 FPS arası alıyorum. Aynı şeyler half-life tarzı oyunlarda da geçerli. CS:GO'da böyle bir sıkıntı yaşamıyorum fakat, diğer oyunlarda bu sinir bozucu, nasıl düzeltirim fikri olan var mı?
Sistemim: AMD Radeon 520 (AMD R5 M435)
İşlemcim: Intel i5 8256U.
8 GB RAM.
Ayrıca monitörüm Full HD. Bunla ilgili bazı arkadaşlar forumda sıkıntı yaşamış ben de yazayım dedim. Ayrıca kendi bilgisayarımın ekran çözünürlüğünü de değiştiremiyorum. 1920X1080 kalıyor [Önerilen] olarak. Hertz'leri de aynı şekilde değiştiremiyorum. Dosya olarak:
Ekran 1 Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısına bağlı diyor. Bunu benim ekran kartına bağlamam falan mı lazım? Şu sorunu 6 aydır çözemedim. Artık bundan sonra da uğraşmam.
Sistemim: AMD Radeon 520 (AMD R5 M435)
İşlemcim: Intel i5 8256U.
8 GB RAM.
Ayrıca monitörüm Full HD. Bunla ilgili bazı arkadaşlar forumda sıkıntı yaşamış ben de yazayım dedim. Ayrıca kendi bilgisayarımın ekran çözünürlüğünü de değiştiremiyorum. 1920X1080 kalıyor [Önerilen] olarak. Hertz'leri de aynı şekilde değiştiremiyorum. Dosya olarak:
Ekran 1 Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısına bağlı diyor. Bunu benim ekran kartına bağlamam falan mı lazım? Şu sorunu 6 aydır çözemedim. Artık bundan sonra da uğraşmam.
Son düzenleyen: Moderatör: