Tam kapanma yanlış mı anlaşıldı?

Çoğu benzer yerlere gitti, böylece yığılma oldu. Bunalmayacaklar fakat riski yükseltecekler.
Sokakta dolaşmak yine yasak, bahçelerinden çıkmadıkları sürece bir şey olmaz. Normal şehir gibi bir alana yığılmış olsalar haklısın ama gidilen yerler yazlık/köy evi gibi bahçeli ya da açık alanı olan yerler.

Sokakta dolaşmak yine yasak, bahçelerinden çıkmadıkları sürece bir şey olmaz.
Umarım çıkmazlar hocam, gerçekten bitsin istiyorum. Günde 8 saat tam olarak bir şey anlayamadan canlı derse girmemin üzerine kendim de çalışıyorum asıl bunalan ben oluyorum, aylardır böyle gidiyor hayatım. Bundan tepkiliyim aslında tatil yapmaya gidenlere.

Başka şekilde açıklayamayız zaten bu durumu hocam.

Ben İzmir'de yaşıyorum, öğlen ekmek almaya gittiğimde trafik kilitti.

Çeşme'ye akın edenler varmış, ve daha bir çok tatil yerine. Ben kapanma ilk ilan edildiğinde demiştim, kapanmanın başlayacağı gün ilan edilecekti ki insanlar hazırlıksız yakalanacaktı. Kimse ne plan yapabilecekti ne de iş yerinden izin alıp yola çıkabilecekti. "Covid'ler göçü" başladı.

''Türk milleti zekiydi... Eskiden...''
Hocam olay şöyle gelişmiş de olabilir: “ Türk milleti wdaccdwcwdvwdv zekidir dasdsaddaadad.”

Anlayan anladı 🙂.

Bu arada hocam son gün neden piknik ile geçirilmesin ki? Son günlerini dışarıda hava alarak geçiriyorlar işte bunun nesi anormal? @Measterpo

Bu illet tam aşılama olmadan bitmez. Tam kapanma falan hikaye. Şu an virüslü binlerce kişi belki de bir yerlere göç etti. Orada risksiz kişiler için de tehdit olmayacakları ve vakaları katlamayacakları muamma.

Ben dikkat etmeme rağmen coronaya yakalandım ve şükür atlattım. Ama maalesef bu şartlar altında hemen hemen herkese bulaşacak. Güçlüler kalıp, güçsüzler ölmeye devam edecek.

Aşılama şart. Aşılama önceliği de Türk milletinindir, aşılarımızı başka ülkelere dağıtmanın reklamını da, neyse sustum...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı