Tam kapanma sizce gerekli mi?

Tam kapanma olmalı mı?

  • Evet tam gelmeli

    Oy: 30 47,6%
  • Hayır gerek yok

    Oy: 10 15,9%
  • Corona yalan çıkar maskeleri

    Oy: 8 12,7%
  • Gelmesi lazım bunu sorman bile gereksiz

    Oy: 15 23,8%

  • Oy verenlerin toplamı
    63
  • Anket kapandı .
Ekonomi tam kapanmayı kaldıramaz. Bir öncekinde geri açmalarının sebebi buydu zaten. İnsanları doğru düzgün bilinçlendirip kontrollü serbestlik yapılması daha uygun olur.
 
Sınav yaklaşmaya başladı, gene vaka sayılarını az göstermeye çalışıyorlar. Bir günde 12 bin vaka azalmış, bu kesinlikle yalan. Onu geçtim, esnaflara paralarını verebilirlerse şuan için en doğru çözüm tabii ki bu. Çünkü bu gidişle bırakın Avrupa, bütün Dünya'da günlük en çok vaka çıkan ülke olacağız.
 
Yurt dışı ile tüm bağlantıyı kesersek 1 aylık tam kapanma işi çözer. Onun dışında tamamen gereksiz.
Sadece yurt dışı değil şehirler arası hatta bence en iyisi ilçeden ilçeye gitmeyeceksin . Çin gibi ülkeler en baştan beri böyle yaptılar sonra aşı ile virüsü nerdeyse bitirdiler.
 
Madur olan herkesin masrafları devlet tarafından karşılanacaksa evet tam kapanma olsun. Ama diğer türlü düşünün 15 bin TL dükkan kirası veren bir insan ne yapar? Nasıl yaşar? Ki şu an çoğu zor durumda maalesef.
 
Sadece yurt dışı değil, şehirler arası hatta bence ilçeden ilçeye bile gitmeyeceksin. Çin gibi ülkeler en baştan beri böyle yaptılar, sonra aşı ile virüsü nerdeyse bitirdiler.
Yurt dışından kimse gelmezse 1 ayda virüsü yok edersin. Sonra kendi içlerinde dolanırlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı