Şehirde ufacık apartman odaların içinde tıkılı kalmak yerine imkanı olanlar yazlık/köylerine gidip daha az bunalacakları bir seçeneği tercih ettiler.Sosyal medyada görüyorum, herkes tatil yerlerine gidiyor.
Çoğu benzer yerlere gitti, böylece yığılma oldu. Bunalmayacaklar fakat riski yükseltecekler.Şehirde ufacık apartman odaların içinde tıkılı kalmak yerine imkanı olanlar yazlık/köylerine gidip daha az bunalacakları bir seçeneği tercih ettiler.
Sokakta dolaşmak yine yasak, bahçelerinden çıkmadıkları sürece bir şey olmaz. Normal şehir gibi bir alana yığılmış olsalar haklısın ama gidilen yerler yazlık/köy evi gibi bahçeli ya da açık alanı olan yerler.Çoğu benzer yerlere gitti, böylece yığılma oldu. Bunalmayacaklar fakat riski yükseltecekler.
Umarım çıkmazlar hocam, gerçekten bitsin istiyorum. Günde 8 saat tam olarak bir şey anlayamadan canlı derse girmemin üzerine kendim de çalışıyorum asıl bunalan ben oluyorum, aylardır böyle gidiyor hayatım. Bundan tepkiliyim aslında tatil yapmaya gidenlere.Sokakta dolaşmak yine yasak, bahçelerinden çıkmadıkları sürece bir şey olmaz.
Başka şekilde açıklayamayız zaten bu durumu hocam.
Ben İzmir'de yaşıyorum, öğlen ekmek almaya gittiğimde trafik kilitti.
Hocam olay şöyle gelişmiş de olabilir: “ Türk milleti wdaccdwcwdvwdv zekidir dasdsaddaadad.”''Türk milleti zekiydi... Eskiden...''
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.