Tam Modüler PSU Kablo Yönü

Keenact

Kilopat
Daha fazla  
Beyler hayatımda ilk defa bilgisayar topladım bilgisayarı yaklaşık 1 aydır kullanmaktayım bugün arkadaşımla konuşurken içime bir şüphe düştü sizinle paylaşmak istedim sorum şu aldığım PSU full modüler PSU'ya takılan kablo ile bileşenlere takılan kablo uclarının yeri farkeder mi? Örneğin ekran kartına 6+2 takacağım şu ucu PSU'ya gelmeli şu ucu ekran kartına takılmalı diye. Umarım açıklayabilmişimdir. Anlayan arkadaşların yorumunu bekliyorum.

PSU:Captcha Verification

Çözüm
Özellikle bir farklılığı yoksa hangi ucunu nereye taktığının bir önemi yok. Ama bu basettiğim aynı kablo ve aynı yuva için geçerli. GPU çıkışına veya PSU'ya girişine ne tarafını taktığın farketmez.
Özellikle bir farklılığı yoksa hangi ucunu nereye taktığının bir önemi yok. Ama bu basettiğim aynı kablo ve aynı yuva için geçerli. GPU çıkışına veya PSU'ya girişine ne tarafını taktığın farketmez.

Çözüm
Özellikle bir farklılığı yoksa hangi ucunu nereye taktığının bir önemi yok. Ama bu basettiğim aynı kablu ve aynı yuva için geçerli. GPU çıkışına veya PSU'ya girişine ne tarafını taktığın farketmez.
Yok 4+4 6+2 24 pin bağlantısının yeri doğru teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı