Tamamen değişmek için ne yapılmalı?

820844

Picopat
Şu an kilolu biriyim, bütün gün evde telefon bilgisayar başındayım, yeme içmeme dikkat etmem, bütün gün TikTok izler boş boş odada takılırım, 12. sınıf öğrencisiyim, sınavım var bu sene, artık düzenli bir program ile yaşamak istiyorum, artık değişmek gelişmek istiyorum, bana yol gösterebilir misiniz, gün içinde yapmam gereken hususlar ve rutinimin nasıl olması gerektiğini söyler misiniz?

Şu an kilolu biriyim, bütün gün evde telefon bilgisayar başındayım, yeme içmeme dikkat etmem, bütün gün TikTok izler boş boş odada takılırım, 12. sınıf öğrencisiyim, sınavım var bu sene, artık düzenli bir program ile yaşamak istiyorum, artık değişmek gelişmek istiyorum, bana yol gösterebilir misiniz, gün içinde yapmam gereken hususlar ve rutinimin nasıl olması gerektiğini söyler misiniz?
Kral abim yaşındasın bu yüzden abi diyeceğim.Abi kilo vermenin tek yolu mutfaktan geçiyor şöyle söyleyeyim nasıl ki bir video oyununda genelde ekran kartı ve işlemci öndeyse ram onlara nazaran daha gerideyse bu işte öyle kilo vermek için işte fitnessa git istersen 5 saat antrenman yap 2 dilim pasta bir kase puding tüm emeklerini hiç eder.Bence kendi kafanda tamamlayıp bir diyete girmelisin diyet sana disiplin sağlayacağı için kalanını zamanla kazanıcaksın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı