Uyumak için ne yapılmalı?

Arkadaşlar, dün sadece 4 saat uyudum. Ondan önceki günlerde de biraz biraz böyleydi; geceleri uyuyamıyorum. Dün saat 7'de uyuyabildim, birkaç defa aynı şeyi yaşadım. Bugün de böyle olacak herhalde. 2 gün sonra sınav var, ne yapacağımı bilmiyorum. Saat 9'da yatağa yattım, uyumaya çalıştım ama hâlâ uyuyamadım. Video meditasyon falan dinledim, düşüncelerden de arındım ama bir türlü kafam uyuşmadı, dalamıyorum. Gözlerimden uyku akıyor ama uyuyamıyorum, gerçekten delireceğim. Göz altlarım morardı, ne yapacağımı şaşırdım. Sabah uyanınca, uyandığım gibi yatsam hemen geri uyuyabiliyorum ama şu an kaç saattir uyuyamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısını uyumadan önce "uyku nedir, nasıl birden anlamadığımız şekilde dalıp birden uyanıyoruz" diye kendi kendime tribe girdiğim zamanlar yaşıyorum, ben genelde 5-Minute Crafts eski videolarını izleyip uyumaya çalışıyorum, böyle olduğu zaman ama gerçekten çok zor oluyor.

Arkadaşlar, dün sadece 4 saat uyudum. Ondan önceki günlerde de biraz biraz böyleydi; geceleri uyuyamıyorum. Dün saat 7'de uyuyabildim, birkaç defa aynı şeyi yaşadım. Bugün de böyle olacak herhalde. 2 gün sonra sınav var, ne yapacağımı bilmiyorum. Saat 9'da yatağa yattım, uyumaya çalıştım ama hâlâ uyuyamadım. Video meditasyon falan dinledim, düşüncelerden de arındım ama bir türlü kafam uyuşmadı, dalamıyorum. Gözlerimden uyku akıyor ama uyuyamıyorum, gerçekten delireceğim. Göz altlarım morardı, ne yapacağımı şaşırdım. Sabah uyanınca, uyandığım gibi yatsam hemen geri uyuyabiliyorum ama şu an kaç saattir uyuyamıyorum.

Askerlerin kullandığı 2 dakikada uyuma taktiği vardı, uzun zaman önce duymuştum. Benim üstüme işe yaramadı ama belki sende yarar taktik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynısını uyumadan önce "uyku nedir, nasıl birden anlamadığımız şekilde dalıp birden uyanıyoruz" diye kendi kendime tribe girdiğim zamanlar yaşıyorum, ben genelde 5 munite craftın eski videolarını izleyip uyumaya çalışıyorum, böyle olduğu zaman ama gerçekten çok zor oluyor.

Askerlerin kullandığı 2 dakikada uyuma taktiği vardı uzun zaman önce duymuştum benim üstüme işe yaramadı ama belki sende yarar taktik.

Maalesef oda yaramıyor, dün sırf erken uyuyabilmek için geç uyanmadım az uyudum ama gene nafile.

1 gün full dayan, hiç uyuma sabahla. Ertesi gün gece 9-10 gibi yat sabah muhtemelem 7-8 gibi kalkacaksın. Sonra hep 9-10 gibi uyumaya özen göster. 7'e alarmını kur. Hep bunu yap 21 gün bunu yap, sonra beden alışıyor ve alarmsız kalkabiliyorsun.

Serequel, Ketya (başlangıç 25-50 Mg) uyku ilacı alabilirsin veya papatya çayı al ama bunlar gündüz biraz sersemlik etkisi yapabilir doğal olarak.

Sabah uyumaya çalışmamalısın. Daha da geciktirmelisin. Ertesi günler daha da geciktir. Böylece uyku saatini gece saatlerine kaydırabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı