Tamer Umut

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Toksik olan birini savunarak toksikliğe destek veren sen mi toksiksin yoksa bu kişinin bunu yapmaya son vermesini sağlamak için yaptığı hatayı suratına vuran ben mi?
Sorun toksik olan birini paylaşmak değil. Gereksiz insanları, çoluk çocuğu ünlü etmeniz ve forumda paylaşarak "hedef göstermiyorum" demeniz.

Toksik olan birini savunarak toksikliğe destek veren.
Toksik olan o şahsı savunmuyorum. Şimdi bu konuda size karşı çıktım diye onun tarafına mı geçtim? Hayır.

Burada yöneticiyi eleştirenlere ceza vermiyoruz. Vatandaşı olduğun ülke ile karıştırdın galiba.
İşine gelmediğinde, bazen ceza veren modlar bunu beğendi :D



En iyisi kapatalım artık şu konuyu. Fikir fikirdir ve herkesin fikri farklıdır. Bana da göre siz de toksiklik yaptınız, hedef göstermiyorum deyip hedef gösterdiniz. Size göre yapmamışsınız demek ki. Daha fazla tartışmanın bir manası yok. En iyisi konuyu da kilitleyin, boşuna kalp kırmayalım. O yorum yapan arkadaş suçlu.
 
İşine gelmediğinde bazen ceza veren modlar bunu beğendi :D
Bunda haklısınız.
Sorun toksik olan birini paylaşmak değil. Gereksiz insanları, çoluk çocuğu ünlü etmeniz ve forumda paylaşarak "hedef göstermiyorum" demeniz.
Tam tersine rezil oldu, ünlü olduğunu düşünmüyorum.
Onaylanmamış mı? Yanlış mı görüyorum? Senin yazdıklarına göre bu da hedef göstermeye girmiyor mu? Onaylıyoruz zaten, onaylanmıyormuş gibi bir izlenim yaratmaya çalışmışsınız...
Ek olarak @Iskenderun burada da siz hedef göstermişsiniz. Çok da uzatmanın bir manası bence yok.
 
Ek olarak @speedev burada da siz hedef göstermişsiniz. Çok da uzatmanın bir manası bence yok.
Aynı şey değil usta. Ben hedef göstermedim demiyorum. Ama Recep Baltaş'ın hedef göstermiyorum deyip adama nefret kusması, hedef göstermesi sorun. Ben bundan bahsediyorum. Kişi az kendinden utansın ve belki yetkililer ceza verir diye konuyu açtığımı belirttim.
 
@Iskenderun işte sosyal medya üzerinden hakaret edip yanına kâr kalacağını sananlar var. Hedef göstermek değil bu, Google'a adı indexlenmiş oldu. Devamı da gelmeli, her şey dozunda olmalı. Kimse kimseye durduk yere hakaret edemez. Hem @Recep Baltaş birini hedef gösterse ne olur dostum, millet aa Recep Baltaş bunu hedef göstermiş. Hemen linçleyelim mi diyecek? Akıl var mantık var. Yanlış anlaşılma olmasın, amacım hakaret falan değil ama bu eleman da iki üç gün konuşulup unutulacak ama adı Google'da bu şekilde kalmış olacak.
 
@speedev işte sosyal medya üzerinden hakaret edip yanına kâr kalacağını sananlar var. Hedef göstermek değil bu, Google'a adı indexlenmiş oldu. Devamı da gelmeli, her şey dozunda olmalı. Kimse kimseye durduk yere hakaret edemez.
Sorun bu değil zaten. Paylaşıp da, gereksiz bir insana konu adamak bile saçma aslında. Benim burada taktığım: Hedef göstermiyorum deyip konu açarak hedef göstermesi. "Hedef gösteriyorum" desin, tartışmayı bırakayım. Çünkü hedef gösteriyor.
 
Tamer umut isimli çocuğa verdiğim cevabı sizlerle paylaşmak istedim. Sinek küçüktür ama mide bulandırır misali. Adını Google'a altın harflerle yazalım.

YouTube hesabı: https://www.youtube.com/channel/UCqfCn_t_050qhQG8mAxc23A/featured

Bize yaptığı yorum:

Eki Görüntüle 1369751

Cevabım:

@tamer umut denilen şahıs banlanmıştır. Tamer sana tavsiyem "C++ kontrolcüsü" gibi olmayan terimler uyduran kanalları takip etmeye devam etmen zira bizim sunduğumuz bilgiyi kaldırabilecek bir kapasitede olduğunu düşünmüyorum. Olsaydın "avel" gibi bir kelime kullanmazdın. Sana hitap eden kanalları izlemen senin için de bizim için de daha iyi. ~recep

Abi tamam çok güzel cevap vermişsin ama bence insanları ifşa etmen çok saçma. Kitleni böyle kullanmamalısın.
 
İnsanlar, tanımadıkları insanlara nasıl oluyorsa rahatça hakaret edebiliyorlar. Büyük bir sorun bu.

Tamer arkadaşımız "Haqqus" denen bilgisiz, sponsor aşığı Vatan çalışanını takip ederek "kaliteli" bilgi aldığı kanalları bize göstermiş. Takip ettiği kanallara bakınca YouTube'dan tarih öğrenip okulda arkadaşlarıyla kapışan biri izlenimini verdi.

Haqqus denilen arkadaş bir keresinde hızlandırarak oyun testi yapmıştı 😃 Bir de güveniyorlar bu adama ya.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı