Tamindir ve Gezginler tarzı website tutar mı?

isimsizyerli

Hectopat
Katılım
28 Eylül 2020
Mesajlar
384
Çözümler
3
Arkadaşlar ben Tamindir ve Gezginler tarzı bir website kurdum. İçeriğini anlamışsınızdır. Ben bu kanala bir YouTube kanalı açmayı düşünüyorum. Sizce tutar mı? İzleyicileri bir araya toplayabileceğim programlar, oyunlar(demo ve deneme sürümleri) hangileridir? Tutması için ne yapmalıyım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Güzel olur ama korsandan uzak durmalısınız. Buraya eklenen programlar gibi kendi sitelerinden link veriniz. Gezginler müthiş bir yer ve @24099 bile kullandıysa gözüm kapalı girerim oraya.


 
Ne indirme imkanı sunduğuna bağlı. Mesela gezginler ve tamindir ücretsiz Minecraft yükleme imkanı sundukları için 2015-2018 arasında çok popüler oldu. Gezginler hala bile çok tercih edilen bir site hiç virüs çıkmıyor.
Ben gezginleri şahsen hala bile seviyorum.
 
Güzel olur ama korsandan uzak durmalısınız. Buraya eklenen programlar gibi kendi sitelerinden link veriniz. Gezginler müthiş bir yer ve @24099 bile kullandıysa gözüm kapalı girerim oraya.


Ben genelde kendi sitesinden indiririm yazılımları. Çok çok nadir Gezginler'e bakarım eğer programın yapımcısı vesaire dükkanı kapattı ise :) Başka da site kullanmam zaten Türk olarak. Ama oradan da indirdiğinize dikkat edin. Genelde Gezginler'de programın kendi sitesinden alınan bağlantı üzerinden indirme yaparsınız. Eğer dosyalar öyle bir kaynaktan gelmiyorsa indirmeyi yapmayın. Neticede orası da herkesin ekleme yapabildiği bir yer. Ben analiz ediyorum ihtiyaç olunca. Ona göre bakıyorum.

Yine de her şeye rağmen yazılımları Technopat İndir kısmından veya yazılımın kendi sitelerinden indirmeniz daha doğru olacaktır.
 
Hocam korsandan uzak durun derim sadece kendi sitelerinden bağlantı verin veya ücretsiz programların kendi setup dosyalarını koyabilirsiniz. Korsan yaparsanız hem tepki çekersiniz hem de emek hırsızlığı yapmış olursunuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı