T toros4x4 Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Şubat 2024 #1 Bilgisayar kasasını tamire verdim. Bu kişinin hangi dosyalara girdigini veya onları kendi flashına vs aktardığını nasıl görebilirim?
Bilgisayar kasasını tamire verdim. Bu kişinin hangi dosyalara girdigini veya onları kendi flashına vs aktardığını nasıl görebilirim?
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 21 Şubat 2024 #2 Zannetmiyorum öyle bir şey yapacağını. Günde kaç bilgisayar geliyordur adama. Eğer yaptı ise anlayamazsın zaten. Artı 0 Eksi
Zannetmiyorum öyle bir şey yapacağını. Günde kaç bilgisayar geliyordur adama. Eğer yaptı ise anlayamazsın zaten.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.272 Makaleler 9 Çözümler 157 Yer Ankara🥀 21 Şubat 2024 #3 toros4x4 dedi: Bilgisayar kasasını tamire verdim. Bu kişinin hangi dosyalara girdigini veya onları kendi flashına vs aktardığını nasıl görebilirim? Genişletmek için tıkla... Bakmaz diye düşünüyorum, nasıl görebileceğin konusunda bir fikrim yok. Artı 0 Eksi
toros4x4 dedi: Bilgisayar kasasını tamire verdim. Bu kişinin hangi dosyalara girdigini veya onları kendi flashına vs aktardığını nasıl görebilirim? Genişletmek için tıkla... Bakmaz diye düşünüyorum, nasıl görebileceğin konusunda bir fikrim yok.
Ozz2018 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Nisan 2018 Mesajlar 3.529 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2024 #4 Dosyaları teker teker açıp baktıysa görebilirsin. Ama dosyaları bir USBye atıp ordan baktıysa anlayamazsın kolay kolay. Artı 0 Eksi
Dosyaları teker teker açıp baktıysa görebilirsin. Ama dosyaları bir USBye atıp ordan baktıysa anlayamazsın kolay kolay.
KS KS T toros4x4 Decapat Katılım 19 Nisan 2023 Mesajlar 96 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Şubat 2024 #5 Ozz2018 dedi: Dosyaları teker teker açıp baktıysa görebilirsin. Ama dosyaları bir USB'ye atıp oradan baktıysa anlayamazsın kolay kolay. Genişletmek için tıkla... Dosyaların degiştirme tarihleri oluyor ya bir dosyayi flasha attiginda degistirilme tarihi degisir mi acaba? Artı 0 Eksi
Ozz2018 dedi: Dosyaları teker teker açıp baktıysa görebilirsin. Ama dosyaları bir USB'ye atıp oradan baktıysa anlayamazsın kolay kolay. Genişletmek için tıkla... Dosyaların degiştirme tarihleri oluyor ya bir dosyayi flasha attiginda degistirilme tarihi degisir mi acaba?
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 21 Şubat 2024 #6 toros4x4 dedi: Dosyaların degiştirme tarihleri oluyor ya bir dosyayi flasha attiginda degistirilme tarihi degisir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Değişmez diye biliyorum. Niye bu kadar paranoyaya kapıldınız ki? Artı 0 Eksi
toros4x4 dedi: Dosyaların degiştirme tarihleri oluyor ya bir dosyayi flasha attiginda degistirilme tarihi degisir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Değişmez diye biliyorum. Niye bu kadar paranoyaya kapıldınız ki?
C can.kar Centipat Katılım 16 Şubat 2024 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #7 toros4x4 dedi: Dosyaların degiştirme tarihleri oluyor ya bir dosyayi flasha attiginda degistirilme tarihi degisir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Yok değişmez Artı 0 Eksi
toros4x4 dedi: Dosyaların degiştirme tarihleri oluyor ya bir dosyayi flasha attiginda degistirilme tarihi degisir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Yok değişmez