Görev yöneticisinde çalışan programların ne olduğunu öğrenmek mümkün mü?

Hocam Valorant yüklü olsa bile öyle yazmaması lazım Riot Client yazması lazım normalde attığım SS'de de gözüküyor.

Evet.

Hocam sizinki farklıdır o zaman. Sıkıntı yaşayan hocamda dosya konumu açılmıyordu.

Şimdi yeniden format attım arkadaşlar. Bugüne kadar korsandan 3.part yazılımdan hep uzak kalmaya çalıştım. En ufak bir durum bile beni endişelendirmeye yetiyor. Kurulumlarımı tekrar yapıyorum. Office olarak önerdiğiniz bir site var mı?

Şimdi yeniden format attım arkadaşlar. Bugüne kadar korsandan 3.part yazılımdan hep uzak kalmaya çalıştım. En ufak bir durum bile beni endişelendirmeye yetiyor. Kurulumlarımı tekrar yapıyorum. Office olarak önerdiğiniz bir site var mı?

Hocam evde kullanmadığınız bir flash varsa 8 GB ve üzeri, onu Avira rescue System Flash'ı yapmanız çok iyi olacaktır. Virüs bulaşması halinde hemen bilgisayarınızda virüs taraması yaptırabilirsiniz. Özellikle de bu kadar hassas iseniz sizin için en iyisi olur.

Hocam konudan bağımsız arka planı atma şansınız var mı? Çok beğendim :D bir de bu tarz arkaplanlar için internette nasıl bir arama yapmam gerekiyor.

Evet ya ben de seviyorum böyle arka planları. ☺️

Hocam konudan bağımsız arkaplanı atma şansınız var mı? çok beğendim :D Birde bu tarz arkaplanlar için internette nasıl bir arama yapmam gerekiyor

Minimal Landscape Duvar kağıtları yazarak indirebilirsiniz Kendi duvar kağıdı arşivim var atayım linkini zip olarak bulunuyor.

Duvar kağıdı linki:

Duvar kağıtlarımın bulunduğu link:

Arkadaşlar beyaz olduğu zaman virüs değil artık öyle bir dosya yok demektir. Olmayan dosyanın dosya konumunu açmasını mı bekliyorsunuz? Arkadaş kim bilir ne kadar uğraştı bu yanlış bilgiler le.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı