İnceleme TANGZU Wan’er S.G

1 hafta sonra yazıyorum kusura bakmayın
Hazır IEMcileri bulmuşken

Taşınabilir, FPS (R6/CS/PUBG) ve müzik için bir kulaklık arıyorum 700 TL altı öneriniz var mı?

Hocam fps oyunlarında deneyimledinizmi? Bir de Aliexpressten almamda bir sakınca var mı sizce?
FPS oyunları için önerdim. Fiyatına oranla çokça iyiler. Aliexpress'den alacaksınız zaten. Sorun çıkmaz 10 günde elinizde olur. Kafana yatanı alabilirsin Chu ya da 7Hz ikilisinden. Truthear Hola artık stoklarda yok sanırsam.

öncelikle geri dönüş için teşekkürler.
şuan bolca araştırma yapıyorum ve açıkçası bir karara varamadım.
bazıları çok iyi diyor bazıları çok kötü heralde şansımı denemek zorundayım.

Bütçe olsaydı oyunlarda wallhack kıvamında olan Truthear ZERO önerirdim sana. 1000TL altı için herhangi bir 1K-2K arası satılan kulak üstü kulaklıktan daha iyiler zaten önerdiklerim.

Bütçe olsaydı oyunlarda wallhack kıvamında olan Truthear ZERO önerirdim sana. 1000TL altı için herhangi bir 1K-2K arası satılan kulak üstü kulaklıktan daha iyiler zaten önerdiklerim.
Bundan mı bahsediyordunuz hocam?
Bunu alabilirim.

Fps için nasıl

Eğer bilen varsa bunlara benzer IEM tarzı sesi flat verebilecek kablosuz kulaklıklar var mı? Kategori olarak nasıl aratmalıyım? Ya da marka model önerisi de olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…