Tangzu Wan'er Shangguan Jade

Yani rekabetçi oyunlarda kullandım gayet de güzel ses kastım ancak senin rahat edebileceğini göstermez açıkçası.

Oyun için 150-250Hz arasını arttırıp geri kalan basları hafif kısmak gerek.
hocam ben zaten jbl c100si ile kastığım sesi üst segment oyuncu kulaklıklarında kasamadım o yüzden iem alasım var. Bende sorun yaşamam diye düşünüyorum ses kasma konusunda fakat yine de sormak istedim.

bu arada mikrofonlu olarak aldıysanız mikrofonu nasıl sizce? Discordda falan iş yapar mı?

Mikrofonu süper değil Discord'da ancak iş görür.

C100SI basslı bir ürün WAN'er ise tizli parlak bir ürün. Alırsanız kulağınızı tırmalama ihtimali yüksek.

Mikrofonu süper değil Discord'da ancak iş görür.

C100SI basslı bir ürün WAN'er ise tizli parlak bir ürün. Alırsanız kulağınızı tırmalama ihtimali yüksek.
Hocam ben normalde bass hastası değilim. Doğal sesleri çok seviyorum. Jbl c100si yi de farazi olarak verdim onla bile çok rahat ses kasıyordum anlamında. Sonrasında g733 kraken t.e hs80 arctis pro tarzı modeller denedim hiçbirinde o keskinliği yakalayamadım. O yüzden bir Iem alıp aradan çıkacağım discordda iş görsün yeter valla. Zero:Red alacaktım ama ergonomik sıkıntılı diyorlar benimde kulağım küçük o yüzden pek giresim yok o işe.

Yani Zero için güzel ses kasılıyor diyorlar ve konfor olarak neredeyse aynı şekli şemali takılış biçimini kullanan ürünler.

Yani güzel kulaklık önerir misin dersen çok rahat öneririm, al birazcık bassları yükselt cillop. Girip Valorant'ta oynadım, her ne kadar rekabetçi oynamasam aşırı duyarlı olmasam da kendimce oldukça iyi ses kasabildim.

Teşekkürler hocam yorumlar için. Şimdi tangzu wan er alacağım shenzenauido dan 20 dolara mikrofonlusunu. Baktım iemler güzel cidden rahat bir süre sonra zero red veya daha üst bir şey alıp yoluma bakacağım. Teşekkürler destek için.

Yeni WAN'er'in kablosu farklı diye biliyorum.

Farklı olsa da iyi değil.

Geçenlerde bozuldu sağ olsun dac/AMP aldığım bir abimiz yanında kablo yolladı hediye mahiyetinde onunla kullanıyorum.

Kablosu yarım sene mi dayandı ya? Almak hala mantıklı mı?

Belki de bendeki modelden kaynaklıdır. Benzer bir sorun alan tanıdıklarımda göremedim.

Memnunum önerebilirim ancak incelemedeki belirttiğim kriterlere dikkat edin. Sonrasında bassı azmış falan gibi yorumlar yaparsınız.

Bass falan anlamam hocam ben. Neşet ertaş, mahsuni, arada serdar ortaç çalsın kafi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…