Tanımadığım Bir Kızı Sevmeye Başladım

Kardeşim giriş sözü şaka gibi geliyor ama bunun kitap yazacak kadar derin bir alt yapısı var. :)

Özetle:
1. Rahat olun, ecnebilerin cool dediği şey.
2. Feminen(kadınsı) hareketlerden uzak durun. Gereksiz kibarlıklar yapmayın.
3. Her koşulda sürdürülebilir bir tavır takının.

Şu da çok mühim.
4. Olumlu anlamda merak uyandırın.
Kolay çözülebilir izlenimi vermeyin. Bu torun torbaya karışınca bile değişmesin.

Kardeşim giriş sözü şaka gibi geliyor ama bunun kitap yazacak kadar derin bir alt yapısı var. :)

Özetle:
1. Rahat olun, ecnebilerin cool dediği şey.
2. Feminen(kadınsı) hareketlerden uzak durun. Gereksiz kibarlıklar yapmayın.
3. Her koşulda sürdürülebilir bir tavır takının.

Şu da çok mühim.
4. Olumlu anlamda merak uyandırın.
Kolay çözülebilir izlenimi vermeyin. Bu torun torbaya karışınca bile değişmesin.
Tamamdır ben yarın deneyeceğim bunları, zaten her sabah birbirimizi görüyoruz kantinde.

Aynı mevzu bendede oldu ama pek sevme değilde, hoşlanma ve sevme arası. Okullarımız yan yana, her okul çıkışı İETT durağında görüyorum, yanında arkadaşı olmuyor. İsmini en azından bilsem iyi olurdu. Yani benim kızlarla aram hiç iyi değil, sınıftaki kız arkadaşlarımla bile düzgün muhabbet kuramaz iken bir de bu kızla nasıl konuşacağım :D Konuyu takipteyim :)

Altın gününde değiliz. :D

Öyle bir cümle demeyin bence, şu daha uygundur.
"Merhaba, benim ismim XXXX seninki nedir?" gibisinden. Ne bileyim, cesaret varsa.

Mükemmel kelime yoktur. Sonuçta herkesin kendi hayatı herkesin aklı fikri var. Ögrenmek isteyen bir sekilde ögreniyor.

Merhaba diye giriş cümlesi olmaz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı