- Makaleler
- 13
İade edin. Nasıl yaparsınız bilmiyorum ama ileride çalıntı kredi kartı vesayreden dolayı başınız ağrıyabilir.
Hediye atan arkadaşın ismini söyleyinde bizde yararlanalım. Şaka bir yana harbiden daha iyi bir oyun söylüyebilirdin.Ulan keşke Dark Souls 3 ve Elden Ring deseydim wishlistte 18 TL'lik oyunlar vardı
Neyse akıllandık artık wishlisti dolduruyorum sizde yapın bence.
CC ne oluyor çalıntı kredi kartı mı? Eğer öyleyse bir şey olmaz, oyun hesabınızdan çıkarılıyor. Atan kişinin hesabı banlanir.
CC ile hediye edilme ihtimali var bunların sonuçta.
18 TL'lik oyun attığı, indirimle 9'a düşüyor. 2 Tanede hentai oyunu ve 1 tane ETS2 DLC'si var riske değer mi sizce? 18 TL'lik oyun istediğim bir oyundu zaten alacaktım 16 martta.O konuda başka bir bit yeniği var gibi geldi.
Çalıntı kredi kartıysa oyunun alındığı hesap gider, sizin hesabınız değil. Alışverişi yapan siz değilsiniz çünkü.
Yok yok keyfini çıkar. Sor bi' başkalarına da yardımcı olmak ister miymiş18 TL'lik oyun attığı, indirimle 9'a düşüyor. 2 Tanede hentai oyunu ve 1 tane ETS2 DLC'si var riske değer mi sizce? 18 TL'lik oyun istediğim bir oyundu zaten alacaktım 16 martta.
Hiçbir şey olmamış gibi devam edin.18 TL'lik oyun attığı, indirimle 9'a düşüyor. 2 Tanede hentai oyunu ve 1 tane ETS2 DLC'si var riske değer mi sizce? 18 TL'lik oyun istediğim bir oyundu zaten alacaktım 16 martta.
Bence endişelenmenize gerek yok bana tanımadığım arkadaş listemdeki bir hayır sever arkadaş bir sürü hentai oyunu hediye etmişti kendisine buradanda teşekkür ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.