Tanımadığım birine çok âşık oldum

Açılsın direk red yiyince unutur.

Hocam konu sahibi neden red yemek için uğraşsın? Belki konuşup birbirinlerini sevecekler? Böyle aşk gibi konular erken tecrübe edilmediği zaman ileride sıkıntı yaşanıyor. Bir kız ile konuşurken sudan çıkmış balık gibi olan adamlar var, çünkü tecrübe etmemişler. Bende aylar önce akademik başarıyı bahane edip bu aşk işlerini kendime yasaklıyordum, sonra bir duygunun ne kadar baskılanırsa o kadar ortaya çıkacağını öğrendim.

Mesela ben o konuda hiç başarılı değilim sanırım. Konuşurken elim ayağım karışıyor resmen.

Bende sizin gibiydim hocam . Şimdi eskiye nazaran insanlarla daha rahat sohbet edebildiğimi düşünüyorum. Boşuna heyecanlanmayın, konuşun gitsin .

3 kişiler hep 3 kişi konuşuyorlar yanlarına gitmeye utanıyorum tek olsa giderim bugün rüyamda onu gördüm.

Hocam illaki tek olduğu bir zaman vardır, o zaman gidin konuşun. Emin değilim fakat arkadaşları ile otururken bile konuşabilirsiniz bence.

Boş verin benim şansım böyle zaten unutmaya çalışırım ben konuşup reddedilmekten daha iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…