Yani arkadaşlar sizler mi çok narinsiniz ben mi çok odunum bilmiyorum ancak basit şeyler için koştur koştur psikologlara para akıtmanın mantığını göremiyorum.
İnsanın bir numaralı destekçisi - psikologu ailesidir, dostudur, arkadaşlarıdır. Bir derdiniz varsa bunlarla konuşur bunlarla dertleşirsiniz, bunlardan yardım dilersiniz. Siz dilemeden önce bu kişiler size destek olur.
Ben mahalle ortamında büyümüş bir insanım, bütün bina kendi ailemden oluşuyor. Yan binada hangi katta kim oturuyor bilirim, sokağın en başındaki teyzeyi tanırım. Mahallede herkes birbirini tanır, bilir. Karşı binadaki ailenin çocuklarıyla çocukluk zamanlarınız aynı sokakta top oynayarak geçmiştir.
Böyle bir ortamda büyümüş birinin bu tarz sebeplerden ötürü para karşılığı destek alması inanın çok saçma geliyor kulağa
Gülerler insana.
Psikologun derdi sanki sana destek olmak. Herkes paranın peşinde kardeşim biraz gerçekçi olalım
Sen
bu tarz basit problemleri eşinle dostunla veya ailenle aşamadığın için bu durumlara düşüyorsun zaten.
Daha bu yaşta bu kadar basit problemleri parayla aşmaya çalışırsan vay senin haline diyorum ileride.
Söylediklerimi yanlış anlamayın ama bir erkek bu kadar hanım evladı gibi davranmamalıdır, kızıyorum ben böyle şeylere
Psikologa gitmek için elle tutulur sebeplerin olur, eşin dostun destekçin yoktur o halde gider danışırsın.