Tanımadık birine internet paylaşmak güvenli mi?

eymensari

Hectopat
Daha fazla  
ATM'nin önünde bir adam QR kodu ile işlem yapacağından dolayı internet paylaşmamı istedi ben de paylaştım sizce bir sorun olur mu? Diyelim ki benim internetimi kullanarak illegal şeyler yaptı o zaman benim başıma bir şey gelir mi? En fazla ne yapmış olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
ATM'nin önünde bir adam QR kodu ile işlem yapacağından dolayı internet paylaşmamı istedi ben de paylaştım sizce bir sorun olur mu? Diyelim ki benim internetimi kullanarak illegal şeyler yaptı o zaman benim başıma bir şey gelir mi? En fazla ne yapmış olabilir?

Merak etmeyin hocam size herhangi bir yaptırımı olmaz, zaten illegal şeyler yapan adamda yolda gördüğü rastgele kişilerden kullandığı internetle yapmaz bunu.

Merak etmeyin hocam size herhangi bir yaptırımı olmaz, zaten illegal şeyler yapan adamda yolda gördüğü rastgele kişilerden kullandığı internetle yapmaz bunu.
Doğru bunu yapmak isteyen biri yolda gördüğüne yapmaz bence.Ama internet paylaşımında internet şifrelerinin başkalarıyla paylaşılması kimlik hırsızlığına zemin hazırlar.Yani bence tanımadığınız kişilere internetinizi paylaşmayın.

Hocam yanlış düşünüyorsunuz ben çok denk geldim böyle suçlulara yolda geçtiğinden telefon araması isteyen aratırsanız numarayı siler ya da telefonu alıp kaçar, metro önünde bekleyen adama gelip Wi-Fi yok mu yiğidim diyenlerin hepsi hepsi illegaldir sinyalcidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı