Tanımlanmayan ağ hatası

Ayberk088

Femtopat
Daha fazla  
İnternete kablolu bir şekilde bağlanmaya çalıştığımda tanımlanmayan ağ hatası alıyorum ama internet üzerinde yazan çözümlerin hiçbiri sorunumu düzeltmedi. Yardımcı olabilme şansınız var mıdır? İdarelik İnternete 802.11n Wireless LAN Card ile bağlanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet simgesinin üstüne sağ tık yapıp sorunları gideri çalıştır mısınız?

İnternete kablolu bir şekilde bağlanmaya çalıştığımda tanımlanmayan ağ hatası alıyorum ama internet üzerinde yazan çözümlerin hiçbiri sorunumu düzeltmedi. Yardımcı olabilme şansınız var mıdır? İdarelik İnternete 802.11n Wireless LAN Card ile bağlanıyorum.
Kablo ile bağlandığında modem senin cihazını görüyor mü?

İlk olarak kabloyu kontrol edin. Farklı kablo ile de deneyebilirsiniz.

Kabloda sıkıntı yok başka bilgisayarlarda çalışıyor ve modem bilgisayarımı görüyor.

İnternet simgesinin üstüne sağ tık yapıp sorunları gideri çalıştır mısınız?

İşe yaramıyor.

Bilgisayarcıya götürdüm internet kartın yanmış dedi fakat internet kartı yanması halinde lan kablosu girişinde ışık yanmazdı diye düşünüyorum ve kablomu algılıyor bilgisayar.

Kabloda sıkıntı yok başka bilgisayarlarda çalışıyor ve modem bilgisayarımı görüyor.

İşe yaramıyor.

Bilgisayarcıya götürdüm internet kartın yanmış dedi fakat internet kartı yanması halinde lan kablosu girişinde ışık yanmazdı diye düşünüyorum ve kablomu algılıyor bilgisayar.

Modem ayarlarını sıfırlayıp dene istersen.

Ethernet sürücülerini kaldırıp yeniden kurdunuz mu? Tanımlanamayan ağ hatası aldığınız ağ bağdaştırıcısı IP adresini düzgün almış gözüküyor mu yoksa 169.254.x.x tarzı bir IP adresi mi almış gözüküyor. Eğer IP adresini düzgün şekilde almıyorsa el ile IP ataması yapmayı deneyin.

Ethernet sürücülerini kaldırıp yeniden kurdunuz mu? Tanımlanamayan ağ hatası aldığınız ağ bağdaştırıcısı IP adresini düzgün almış gözüküyor mu yoksa 169.254.x.x tarzı bir IP adresi mi almış gözüküyor. Eğer IP adresini düzgün şekilde almıyorsa el ile IP ataması yapmayı deneyin.
Kaldırıp yeniden kurma işlemi yaptım ama nafile :(

Dosya Ekleri

• int.PNG
    int.PNG
    44,6 KB · Görüntüleme: 634
Modem ayarlarını sıfırlayıp dene istersen.

Sıfırladım tekrar kurulum yaptım ama olmuyor neden anlamıyorum.

Bunu şimdi siz mi el ile girdiniz yoksa böyle miydi? Şu anki konfigürasyon yanlış.

IP adresi: 192.168.1.99
Alt ağ maskesi: 255.255.255.0
Varsayılan ağ geçidi: 192.168.1.1

Tercih edilen DNS sunucusu 192.168.1.1 şeklinde dener misiniz? Diğer DNS sunucusu boş kalabilir.

Hayır kendisi girmiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı