"Tanımlanmayan ağ - İnternet erişimi yok" hatası

küflü ekmek

Hectopat
Daha fazla  
Dün akşam 11 gibi TFT oynuyordum. Sonra bir anda ping 648'e sabitlendi ve oyun gelmeyince ben de alt F4 çektim. Sonra yeniden bağlanmaya çalışınca bağlantı hatası veriyordu ama internet var gözüküyordu. Ethernet kablosunu söküp tekrar taktığımda ise basliktaki sorunla karsilastim. Bu sorunla bilgisayarı ilk kurduğumda da (2021 Kasım) karsilasmistim. Ancak durduk yere kendi kendine düzelmişti. Fotoğrafını alta koyuyorum. Belirtmek isterim herhangi bir elle IP atamasını kabul etmiyor. Sorun devam ediyor. Antivirüs programlarını da sildim. Sonuç yine aynı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Yardım edebilecek kimse var mı? @Recep Baltaş

Dosya Ekleri

• 20220201_100236.jpg
    157,8 KB · Görüntüleme: 64
  • 20220201_100243.jpg
    159,3 KB · Görüntüleme: 84
Son düzenleme:
Modeminizin ışıkları olması gerektiği gibi mi yanıyor? Eğer normal ise PC de IP çakışması mevcut. Modeme bağlı tüm cihazların bağlantısını kesin. Ardından ilk olarak PC'yi bağlayın.

Modeminizin ışıkları olması gerektiği gibi mi yanıyor? Eğer normal ise PC de IP çakışması mevcut. Modeme bağlı tüm cihazların bağlantısını kesin. Ardından ilk olarak PC'yi bağlayın.
Yok hocam hala aynı. Gerçekten aşırı sinir bozucu olmaya başladı. Yaklaşık 1.5 aydır normal olarak kullanıyordum bir anda gitti. Başka çözüm yok mu?

statik ip ataması sırasında dns değiştirdiniz mi? modem arayüzüne erişebiliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…