küflü ekmek
Hectopat
Daha fazla
Dün akşam 11 gibi TFT oynuyordum. Sonra bir anda ping 648'e sabitlendi ve oyun gelmeyince ben de alt F4 çektim. Sonra yeniden bağlanmaya çalışınca bağlantı hatası veriyordu ama internet var gözüküyordu. Ethernet kablosunu söküp tekrar taktığımda ise basliktaki sorunla karsilastim. Bu sorunla bilgisayarı ilk kurduğumda da (2021 Kasım) karsilasmistim. Ancak durduk yere kendi kendine düzelmişti. Fotoğrafını alta koyuyorum. Belirtmek isterim herhangi bir elle IP atamasını kabul etmiyor. Sorun devam ediyor. Antivirüs programlarını da sildim. Sonuç yine aynı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Yardım edebilecek kimse var mı? @Recep BaltaşDün akşam 11 gibi TFT oynuyordum. Sonra bir anda ping 648'e sabitlendi ve oyun gelmeyince ben de alt F4 çektim. Sonra yeniden bağlanmaya çalışınca bağlantı hatası veriyordu ama internet var gözüküyordu. Ethernet kablosunu söküp tekrar taktığımda ise basliktaki sorunla karsilastim. Bu sorunla bilgisayarı ilk kurduğumda da (2021 Kasım) karsilasmistim. Ancak durduk yere kendi kendine düzelmişti. Fotoğrafını alta koyuyorum. Belirtmek isterim herhangi bir elle IP atamasını kabul etmiyor. Sorun devam ediyor. Antivirüs programlarını da sildim. Sonuç yine aynı. Yardımcı olursanız sevinirim.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: