Tanrı var mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olabilir inanabilirsin Brahmaya vs ye saygı duyar yoluma devam ederim.

Şu anda içinde gezindiğimiz sanal alem bile insanlar tarafından yaratıldı.

Muhtemelen bu evreninde bir yaratıcısı vardır.

O zaman kitabıyla ters düşüyor. Tanrısına karşı çıkıyor? Ha?
Zorlamaaaa, Allah kadınların Kuran'da dövülmesini sadece aileyi sarsacak durumlarda münasip görmüştür, onda da haddi aşanlardan olmayın buyuruyor. Aileden kastım ne biliyorsun herhalde hepimizin eşi, kızı var. Daha ziyade lezbiyenlik için. Çünkü insanlığın devamı için aile yapısının korunması lazım.

Dinler coğrafi şartlarla şekillenir. Amerika'da doğan hristiyan olur, Hindistan'da doğan ineklere tapar. Kimse gelip ben orada doğsaydım araştırır müslüman oldurdum uydurmasını sallamasın şimdi lütfen. Her şey açık ve net. İstisnaları var ama milyonda 1 desek yeridir. Ayrıca Dünya'nın her yerine bir peygamber gönderildiğini kanıtlayacak en ufak şey yok. Eğer öyle olsaydı mantıken onların da bir kısmının islama yönelmesi gerekirdi. Bir tek Arabistan yola gelecek kadar yüksek IQ'lu değildir herhalde.

Çünkü dinozorlar bilinmiyordu, kuranında bilmesinin imkanı yoktu. Muhammed onu yaptı, bunu yaşadı, onu yakacağız, bunu cezalandıracağız, ayı ikiye böldü, iyi ol iyi ol iyi ol ama bana tapmıyor musun yanacaksın, kötü ol kötü ol kötü ol ama müslüman mısın biraz yanarsın sonra cennet... Tanrı kelamı sanılması için zorlama cümlelerle yazılmış kitap, mucize falan aranmaz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…