TaoTronics SoundLiberty 79 ve 97 farkı nedir?

Bütçe
200

felixtechnology

Hectopat
Katılım
24 Eylül 2020
Mesajlar
112
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Ben dün 200 TL'ye TaoTronics SoundLiberty 79 aldım ve bütçem yaklaşık 200 liraydı. Ancak aldıktan sonra 97'nin çok daha fazla övüldüğünü gördüm o da 297 liraydı. Yani pişman oldum sizce 200 TL'ye almam iyi mi yoksa bütçemi aşıp onu mu almam gerekiyordu? Aralarında çok fazla fark var mı yani? Teşekkürler.
 
Peki bu çok önemli bir fark mı yoksa dert etmemem mi gerekiyor?Yani iade edip onu alacak kadar bir fark var mı aralarında? Teşekkürler.
Merhabalar. Üründen memnunsanız böyle bir şey yapmanıza gerek yok, diye düşünüyorum. İkisi arasındaki ses farkını bilmediğim için veya iki kulaklığın da ses profillerini bilmediğim için kesin bir şey demem yanlış olur. Apt-X desteğinin olup olmaması açıkçası artık çok da önemli bir şey değil. Bluetooth 5'ten önceki kulaklıklarda- kulak üstü kulaklıklar hariç- büyük bir ses gecikmesi mevcuttu ve Apt-X codec desteği, bu gecikmenin azaltılmasına fayda sağlıyordu.
Onun dışında, yüksek çözünürlüklü ses dosyalarını oynatırken seste çok az kaybın olmasını sağlıyordu ki artık buna pek de gerek yok bence. Ayrıca, Apt-X dışında LDAC veya LHDC destekli cihazlar daha çok tercih edilebilir, diyebilirim.
Biraz karışık anlattım, kusura bakmayın. Ancak, cihazdan memnunsanız bence hiç değiştirmeyin.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı