Tape mod için bant önerisi

Evet hocam sanıyorum ki bantlardan verim alamamışsınız. İster internetten isterseniz de yakın olduğunuz herhangi bir marketten maskeleme bandı ve pamuk alabilirsiniz işinizi görecektir. İnternetten alacaksanız direkt maskeleme bandı diye aratın, bir sürü seçenek çıkıyor bütçenize hangi marka uyuyorsa alabilirsiniz. Aynı şekilde pamuk da öyle, makyaj temizleme pamuğu değil de normal pamukla doldurursak kasayı daha iyi verim alabiliriz, denemekte fayda var.

burada ise klavye modlamayla ilgili ürünler mevcuttu ancak çoğu tükenmiş. Belki bu ürünü deneyebilirsiniz, ben güzel sonuç almıştım. Onun dışında yapmanız gereken pek bir şey yok, ürünü denemeyecekseniz pamuk ve maskeleme bandıyla işinizi çok rahat halledebilirsiniz, yaklaşık 60 70TL civarına diye düşünüyorum.

Tamam teşekkür ederim o halde normal pamuk ve maskeleme bandı ile umuyorum ki istediğim noktaya erişebilirim. Peki pamukla sünger arasında hangisi %60 klavye için daha tok bir ses oluşturur sizce? Bu konuda hem çok bilgisizim hem de klavye tercihim sanırım yanlıştı kusura bakmayın.

Tamam teşekkür ederim o halde normal pamuk ve maskeleme bandı ile umuyorum ki istediğim noktaya erişebilirim. Peki pamukla sünger arasında hangisi %60 klavye için daha tok bir ses oluşturur sizce? Bu konuda hem çok bilgisizim hem de klavye tercihim sanırım yanlıştı kusura bakmayın.
estağfurullah hocam ne kusuru, açıkçası bu klavyenin kasasına da bağlı ancak süngerle sanıyorum daha güzel bir ses alırsınız. hatta ikisini birlikte de kullanabilirsiniz klavye modlama işi tamamen zevkinize bağlı aslında. deneme yanılma yoluyla en iyi sonuca ulaşacaksınız eminim ki, zaten tape mod işinin güzel yanı da bu, deneyip deneyip farklı sonuçlar alabiliyorsunuz ve klavyeye zarar verme riskiniz de yok. isterseniz önce pamuk ve bantla deneyin, en masrafsızı ve fiyat/performans olanı bu. sonuç memnun ederse bence ekstraya gerek yok. ancak içimde kalır, denemek isterim derseniz süngeri de sipariş edip bakın, karşılaştırın. önce pamukla, sonra süngerle deneyin, hatta dediğim gibi sonrasında hem pamuk hem sünger beraber deneyin. en güzeli bu şekilde deneyip yanılarak tatmin edeni bulmak, ben olsam böyle yapardım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı