Rehber Tarafsızca tüm ISS'ler

Hocam evet haklısınız. Nasıl Vodafone'u unutmuşum mesela? D-Smart da aynı şekilde. Gıbırnet de. Yakın zamanda düzenleme yapmayı düşünüyorum. Belki geceleyin onları ekleyebilirim. Teşekkür ederim.
Hocam 100 Mbps Superonline de kaç TL? Ben Türk Telekom'dan geçmek istiyorum da.
Bir ara 120'ydi sanırım. Yanlış hatırlıyor olabilirim hocam.
Turkcell Superonline'ın Allah belasını vermesin hocam. Pingim Zula da CS de 500 600 görüyor bakır kablolu kuzenimin 200 üstü görmedi.(fiber kullanıyorum)
Bulaşmayın bu belaya.
Fiberde ciddi ping problemi yaşayana pek rastlamamıştım. Eğer dediğiniz gibi Fiber'de de bu şekildeyse uzak durulmasında yarar var.
Evet Vodafone'u nasılsa unutmuşum. Yakın zamanda eklemeler düzenlemeler yapacağım. Bu arada direk bir tane eksik gördünüz yada kusur gördünüz diye yanlış demeniz doğru değil. Ben söylediklerimde genel olarak konuşuyorum. Sorun yaşayanı da vardır yaşamayanı da vardır. Ve siz Süperonline altyapısında 12 Mbps aldığınızı söylemişsiniz VDSL'de. Ben Fiber bölümünü daha çok onayladım. ADSL-VDSL hizmetleriyle ilgili fazla iç açıcı bir bilgi yer almıyor zaten orada. Vodafone'dan da genellikle memnun insan görmedim. Siz ilk oluyorsunuz. İnşallah memnun kalırsınız hocam. Forumda çok sorun yaşayanı olmuştu. Pinglerini beğenmeyen çok.
Merhaba D Smart'ı bırakmak istiyoruz Fix net nasıldır?
Fixnet'i ilk defa duyuyorum. Tavsiyem daha böyle bilindik firmalardan hizmet almanızdır hocam. Zaten bilindik İSS'leri yukarıda değerlendirdim. Tavsiyem bunlar arasında en çok aklınıza yatanı tercih etmenizdir.
Katılıyorum size. Zaten ADSL-VDSL'ini pek övmedim Süperonline'ın. Vodafone'u da nasıl unutmuşsam hala şaşkınım o konuda. Netspeed evet şu sıralar seviliyor.
Superonline harici hepsini deneme fırsatım oldu, Millenicom'un üstüne yok. 100 MBps hızdan sabit 98 civarı alıyorum her gün/saat. 125 TL ödüyorum. Altyapının sahibi o hıza 150 TL diyor.
Doğrudur hocam. Millenicom'da sorun yaşayanlarda var. Ben geneli itibariyle değerlendirmek zorundayım sizde biliyorsunuz ki. Bir de pingleri nasıl? Pek beğenmiyorlar Millenicom'un pinglerini. Bende görmüştüm iyi değildi ama sizde nasıl acaba?

LoL'de en fazla 18 ms. Valorantta 20 civarı.
@erengore 4 tane telefon bağlı, TV'de film izleniyor ama en fazla 20 ms görüyorum.
O modeminizin Qos yönetimi ve altyapınızın bant genişliğinin yüksek olmasından kaynaklı . Memnun olmanıza sevindim. Bizim evimizde de 12 tane Wi-Fi aygıtı var. Ben bir de Türk Telekom'un cihazını kullanmıyorum. Asus RT-AX82U cihazını satın aldım. 12 Cihazı çok iyi idare ediyor. Comnet'den hizmet alıyorum bende. Bir de bizim evde trafik hep yoğun. Sürekli TV'lerden Netflix izleniyor. Xbox sürekli güncelleme yapıyor. Fiberde olmasam çok sorun yaşardım.
Hiç pingim de artmıyor. Lol'de 10ms. Rocket'de 52'yi görüyorum. Bolu'da oturuyorum.

Estağfurullah hocam kusurluk değil de hepsi yazıp eksik yapman garipsetti sadece.

Ben 4 yıldır kullanıyorum Vodafone'yi ve henüz bir sıkıntı yaşamadım alt katta amcalarda 100 üzerinden 97 alıyor onlarada bir sorun yok sanırım ben şanslı kişiyim. D

Bölgenizde iyi bir hizmet sunuyor herhalde hocam. Aman hocam hangi İSS olduğu önemli değil. Siz memnun kalın da gerisi önemli değil zaten. Geceleyin diğer İSS'leri ekleyeceğim. Teşekkür ederim yorumunuz için. Unutmuş olmama hala şaşırıyorum.

Bende şaşırdım sorma. Evet bölgeden dolayı olabilir mesela 1 ay önce bir kesinti yaşayıp arıza talebi açmıştım saat 4 de oluşturdum talebi ertesi sabah 10 da gelip çözdüler mesela.

Bende şaşırdım sorma. Evet bölgeden dolayı olabilir mesela 1 ay önce bir kesinti yaşayıp arıza talebi açmıştım saat 4 de oluşturdum talebi ertesi sabah 10 da gelip çözdüler mesela.
Hocam eğer dediğiniz gibiyse iyi bir hizmet veriyorlar. Ama sadece size herhalde çünkü afedersiniz sizin dışınızda bu Vodafone'dan memnun hiç kimseyi görmedim forumda. Sevindim hocam sizin adınıza.

Bende araştırma yaparken hem daha ucuz hemde bana daha bir kurumsal olduğu için geçtim. Müşteri hizmetleri fena değil ilgili alakalı davranıyorlar. Şu ana kadar bir sorun olmadı asıl mevzuyu sorun olunca görmek lazım. Ancak TT'ye yakın fiyatlar olsaydı TT'den şaşmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…