Rehber Tarafsızca tüm ISS'ler

Türk Telekom çok yanlış fiyatlar sunuyor. Kendi müşterisine daha pahalıya veriyor yeni gelene kıyasla. Aptallar herhalde .

Türk Telekom çok yanlış fiyatlar sunuyor. Kendi müşterisine daha pahalıya veriyor yeni gelene kıyasla. Aptallar herhalde .
Bu sorunun sebebi "rekabet kurumu" Türk Telekom en büyük altyapıya sabit olduğu için diğer ISS'lerden daha düşük fiyat sunamıyor. Çünkü "tekel" olmasından korkuyorlar. Dolayısıyla eğer Türk Telekom diğer ISS'lerden daha düşük fiyat sunar ise ceza kaçınılmaz oluyor. Daha öncede ceza yemişti Türk Telekom.

Yayıncılar Turkcell den çok çekiyor. Özellikle Wtcn. Ondan sonra Elraen. Wtcn aylık 1000₺ ödediğini ve kurumsal hizmet aldığınız söyledi ama yine berbat bir hizmet sunuyorlar adama. Müşteri hizmetleri bilgisiz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Haklısınız hocam o açıdan tamam zaten ona bir şey demiyorum. Yeni gelene niye daha ucuz da kendi müşterisine bu derece pahalıya veriyor? Kendi müşterisine de aynı fiyatı versin.

Haklısınız hocam o açıdan tamam zaten ona bir şey demiyorum. Yeni gelene niye daha ucuz da kendi müşterisine bu derece pahalıya veriyor? Kendi müşterisine de aynı fiyatı versin.
Sanırsam o konuda başarısız bir pazarlama stratejisi diyebilirim. Bunun sebebini ben de bilmiyorum.

Arkadaşlar unuttuğum bazı İSS'ler olmuştu eklemek istedim ama düzenle seçeneği maalesef düzenle seçeneği yoktu. Eklemelerimi burada devam ettirip görevimi yerine getirmek istiyorum:

Gıbırnet:
  • Fiyatları uygundur.
  • Ping değerleriyle ortalamanın üstünde bir gözüküyor. Edindiğim ping değerleri biraz geçmişten kalma hala aynı pingi mi sunuyor bilmiyorum ama sunuyorsa uygun bir pingi var.
  • Fazla uzatmayayım direk neredeyse herkesin duyduğu bir olayı belirteceğim. Müşteriye hakaret, müşteriyle seviyesiz konuşmaları, müşteriye "paran kadar...." gibi bir ifade kurmuşlardı. Siz tahmin edebilirsiniz. Gıbırnet sorumsuzluk ve hakaret

Vodafone:
  • Fiyatları uygun sayılabilir.
  • Bazı kullanıcılar ping ve yurt dışı çıkışlarından dolayı çok rahatsız olmuş ve bunları dile getirmişti.
  • Taahhüt edilen hızı verebiliyorlar.
  • Kendi altyapılarının olduğu yerler de var. Türkcell altyapısı da kullanıyorlar.
  • Pingler ve kesintiler sebebiyle kullanıcılar genellikle pek memnun kalmamıştır. Ama bazı müşterilerinin de az bir kesim olsa da memnun olduklarını gözlemledim.
  • Müşteri hizmetleri müşteriye nezaketlidir. Zamanında altyapı sorgulaması için aramıştım. Çok tatlı dilliler.
  • Redbox kısmına gelirsek; Fahiş fiyatlar tabi aynı Superbox gibi ancak birkaç farkı var gibime geldi (Altyapı olmayan yerde düşünülebilir):
  • Ping süreleri Redbox'da 30ms-50ms arası olduğunu duymuştum. Superbox'da 50ms altı aldığımı hatırlamıyorum. (Türkiye sunucuları baz alınmıştır yukarıdaki değerlerde.)
  • Şehir merkezi gibi yoğun bölgelerde Redbox'ın performansı artıyor. Şahsen Superbox'dan daha iyi gibi duruyor şimdilik bana göre. Daha da araştırılması doğru olur. Şimdilik hakkında fazla bir bilgi yok internet ortamında.
D-Smart:
  • Aldıktan sonra genellikle pişman oluyor insanlar.
  • Pingleri güzel değildir.
  • Sık problem yaşarsınız.
  • İyi bir internetim olsun isteyen bir insan D-Smart'ı araştırdıktan sonra tercih etmez.
  • Çok kesinti ve hız problemi yaşamış insanlar.
  • Download hızı bakımından da pek olumlu karşılanmamış.
Türkcell Superbox:
  • Yüksek fiyatları ve düşük hızlarıyla pek bütçe dostu değil. Altyapı yoksa belki düşünülebilir.
  • Ping değerleri genellikle yüksektir ve kararsızdır. (Jitter). Türkiye sunucusunda 50ms altı görmemişimdir.
  • Paket kaybını problemi mevcut. %5 civarında paket kayıpları var. (Zamanında halamların evinde bizzat kendisiyle tanıştım)
  • Taşınabilir olması güzel.
  • Download hızı pek kararlı olmuyor izlenimlerimce.
Sanırım tamamladım . Amacım insanları olabildiğince bilgilendirmek ve yardımcı olmaktı. Eğer yararlı bulduysanız konumu beğenebilirsiniz. Umarım bazı insanlara yardımcı olmuşumdur. Herkese iyi akşamlar dilerim. Sorularınız varsa alabilirim.

Hocam eğer dediğiniz gibiyse iyi bir hizmet veriyorlar. Ama sadece size herhalde çünkü afedersiniz sizin dışınızda bu Vodafone'dan memnun hiç kimseyi görmedim forumda. Sevindim hocam sizin adınıza.

Bende mutluyum geçmişte çok çekmiştim çünkü. (Turkcell, TTNET vs.)

Bu arada çok doğru müşteri hizmetleri gerçekten çok kibar.

Son düzenleme:
Superonline adsl/vdsl altyapıda TTNET'in altyapısıı kullanıyor
Evet hocam. Aksi mi yazıyor yukarıda. Öyle bir şey yazmıyor gördüğüm kadarıyla yukarıda. He yukarıda bir kısım var anladım demeye çalıştığınız şeyi. Ben Süperonline'ın Türk Telekom altyapısı üzerinden hizmet aldığını direk söylemedim ancak durum o şekilde. Biraz daha net anlatabilirdim o kısmı. Sanki firmanın kendi ADSL-VDSL'i var gibi, Türkcell'in ADSL-VDSL'i iyi değil demişim ancak yani Türk Telekom altyapısı üzerinden ADSL ve VDSL'inin iyi olmadığını kastetmeye çalıştım aslında. Biraz üstü kapalı olmuş sanki ama evet haklısınız.

Ben bunu başka birine dedim ama alıntı yapmayı unutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…