Rehber Tarafsızca tüm ISS'ler

TTNET'den Superonline geçtim fark belliydi 25Mbps paket vardı genellikle 23-24 download 5 uploadım var ama şu an yükselmiş 30 download 10 upload memnunum altyapınız var ise geçin oyunlarda pingim gayet iyi.
Hocam ne kadar ödüyorsunuz?
---
@erengore hocam biz Comnet'e geçebiliriz. Bir ihtimalimiz var yani.
Comnet'in kendi POP noktaları nasıl? Yurt dışı ve yurtiçi kendi POP noktaları var mı? Son olarak genel olarak önerir misiniz?

Hocam öneririm. Ping ve download'ımok güzel. Açıkcası rahatsız olduğum nerdeyse hiçbir nokta yok. Bir tek CGN IP'den rahatsızım. Onu da zaten para ödeyerek çıkabiliyorsunuz. 15 TL Statik IP. Herşeyi güzel bana göre. Bir de Dinamik IP olsaydı tam olurdu. Fiyatına göre oldukça iyi ping ve download'da güzel.

Hocam rahatsız ediyorum bu gece vakti. Kusura bakmayın.
CGN IP'de sadece ping farkı olmuyor muydu? Acaba neden hoşnut olmadınız?

Ayrıca hocam Turk Telekom FTTH altyapısında mısınız? Ne kadar aktivasyon ücreti çıkardılar?

Hocam rahatsız ediyorum bu gece vakti. Kusura bakmayın.
CGN IP'de sadece ping farkı olmuyor muydu? Acaba neden hoşnut olmadınız?
Hocam rahatsız etmiyorsunuz estağfurullah.
Hocam derdim port açamamak ya. Router'im Open NAT destekliyor ama bu özelliği düzgünce kullanabilmem için port açmam lazım. Port açamadığım için haliyle o özelliği kullanamıyorum. Bir de Acaba Dinamik IP'de olsak pingler daha mı iyi olurdu diyorum? Ki yüksek ihtimalle sorumun cevabı evet yüksek ihtimalle. Deneyip görmek lazım bu Statik IP'yi. Geçerseniz ilk ay Statik IP almayın CGN IP kullanın. Sonrasındaki ay Statik IP alın. Önemli fark varsa Statik kullanırsınız. Yoksa Statik IP kapattırır, CGN'ye geri dönersiniz. Onun dışında bir dezavantajı yok. Port açamamak hocam derdim özetle.
Evet TT FTTH'deyim. 160 TL sanırım emin değilim hocam.

Şu anlık soracağım bir şey daha yok hocam. Elinize sağlık. Vakit ayırıp, tüm sorularımı cevaplamışsınız. Tekrardan çok teşekkürler.

Yanlış bilmiyorsam 90 TL falandı galiba TV paketide var TV'den ytye girebiliyorum ve bayağı içinde filmler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…