Rehber Tarafsızca tüm ISS'ler

Comnet konusuna bakabilirsiniz. Gerekli açıklamaları yaptım. Oradan dilerseniz devam edelim hocam.

Kendi yorumlarım ile konuyu biraz güncelleyeceğim bazı yerlerin yanlış olduğunu düşünüyorum.

Superonline,
Arkadaşım İstanbul'da Fiber'i kullanıyor ve ping değerleri normal fibere göre yerlerde. Bunun en büyük nedenlerinden biri korona. Ek olarak yayın yapan biriyseniz çok çekebilirsiniz, özellikle yurtdışı kısmında.

Örnek olarak bu videoya göz atabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Türknet,
Kendim bizzat kullandım ping değerleri diğer ISS'lere göre korona da yerlerde, diğer zamanları bilmiyorum. Harita üzerinden bakabilirsiniz buyurun.

Milenicom,
Yine yayın yapan biriyseniz akşam saatlerinde droplar yaşayabilirsiniz, yoğun kullanım saatlerinde sıkıntılar mevcut. Ping değerleri ve müşteri hizmetleri konusunda ben sıkıntı yaşayan bir arkadaşımı görmedim.

Kablonet,
Son fiyat zammından sonra olmasa da olur gibi bir duruma girmiştir.

Gıbırnet,
1 aydır kullanıyorum ve sadece bir kere saldırı yemişler 6-7 saatlik bir yavaşlık ve kesinti oldu onun dışında hiçbir sorun yaşamadım. İstanbul'da bir tanıdığım da kullanıyor aynı şekilde o da fazlasıyla memnum. Ek olarak aynı altyapı içerisinde Turknet, TT ve Gıbır kullandım lokasyonuma göre bana en iyi ping değerini sunan Gıbır oldu. Detay isteyen rehber konularım arasından göz atabilir. Şu müşteri hizmetleri olayının bu kadar büyütülmesine anlam veremiyorum gerçekten iyi bir müşteri hizmetleri bilgisine sahipler, yeni bir firma biraz acemilik çalışanın ne yapacağını bilemezler, bu olayı tamamiyle firmaya yıkmak çok mantıklı değil. Sadece bu firma için değil diğer firmada da olsa aynı şeyler onda da geçerli.

Ping haritası büyük oranda doğru.

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Zaten Makale olarak açtığım için maalesef benimde güncelleme fırsatım olmadı. Düzenleme yapılamıyor çünkü.

Süperonline hakkında dediklerinize katılıyorum. Benim yazdığım zamanlarda bu kadar gündemde değildi bu konu ve haliyle bende Süperonline kullanmadığım için farkında değildim. Bu olay yeni yayıldı ve hoş değil. Koskoca Süperonline'ın böyle bir problem yaşaması hoş değil. Bir ara Süperonline noktaları epey övülüyordu ve aslıdna oldukça da iyiydi. Demek ki zamanla işler yolunda gitmedi .

TürkNet'i bu süreçte aslında stabil buldum. Olabildiğince stabilitesini korudular kendilerince. Türk Telekom bile daha fazla problem yaşattı bana göre. Arkadaşlarım TT Fiber'de Traceroute esnasında paket kaybı ve Jitter olduydu bir akşam. Arkadaşım 1200 ping alıp oyundan düştü. TürkNet'de de nadiren problemler oluyor ama TT çok göze battı o gün benim için. Yeni bir İSS değil sonuçta.

Millenicom bence bu sıralar hiç iyi değil sayın hocam. Yani problem yaşadığını iddia eden çok kullanıcı vardı son günlerde. Herkes pinglerden rahatsızdı şu günlerde. Bazısı çok memnun bazısı değil maalesef. İşin yayıncılık kısmı hakkında ise bir bilgim yok. Millenicom ile yayın yapan pek rastlamadığım için sanırım.

Kablonet altyapılar stabil aslında. TT'de altyapısı kötü olan kullanıcılar geçince memnuniyetlerini dile getirececek kelime bulamıyorlar. Ne güzel mutlu insanlar .

Fiyatlar artış yapmış evet şimdi sitesine baktım. Gerekli değildi daha da uygun olabilir aslında

Gibir konusuna gelirsek aslında bende şu an Comnet kullanıyorum. Sizinkiyle aynı durumu bizzat kendimde görüyorum bilirsiniz ki Comnet'de müşterilerin internetini kesmesiyle şu sıralar insanların dilinde maalesef. Kendim de kendi kullandığım firma da benzer bir durumla karşılaştım. Sonrasında aslında bende rahatsız oldum. İki firma da yeni ve aslına bakarsak tarafsız olacağıma söz verdim. Gibir kesinlikle fena değil oldukça güzel hatta Valve pingi ile epey övülüyor. Aslında tüketicinin bakması gereken şeyin aldığı hizmet olduğuna karar verdim. Ki iki firmayı da bugünlerde çok ağzıma alıyorum çeşitli gruplarda. Kısa kessem sanki daha makbul olacak. Özetle sizinle aynı fikirdeyim kendim de benzer durumu kendi firmamda gözlemleyince hak verdim. Şunu da söylemek isterim, düşüncemi destekleyeceğinizi düşünüyorum: Müşteri çalışana saygı gösterirse ve çalışanla olabildiğince güzel bir üslubla konuşur, samimi ve güzel davranış içinde bulunulursa iki firmada da sorun yaşamaz. Hatta çalışanlar ekstra bir ilgi bile gösterirler. Nezaket ve Naziklik her kapıyı açar. Dediklerinize bakarsak aynı fikirde olduğumuzu düşünüyorum bu konuda.

D-smarta ekleme:
  • Zamanında 8 Mbps paketini kullandığım sırada internet abartısız 2 dakikada bir gidip geliyordu.
  • Hem download hem upload çok kötü durumda.
  • Zamanında 0.36 download 0.08 upload gördüğümü hatırlarım.(Siteye bile nasıl girdiğimi hatırlamıyorum.)
  • Eğer ki size TV'nin yanında satmaya çalışırlarsa uzak durun. Duyarsanız kulaklık ve maske takıp uzaklaşın.

Aman dikkat hocam. Kimse kusura bakmasın da alıp memnun olanı görmedim. Geçmiş olsun .

Dile kolay 8 yıl beraber geçti Türksat Kablo TV. Hey gidi... 80 TL veriyorum 100 mbps Download / 4 mbps Upload alıyorum. İlişkimiz iyi şimdilik.

Ek olarak D-Smart net.
İyi bir internet, 85 TL fiyata 16 Mbps var, sonuçları şöyle.
Üstteki modemden 10M uzak, alttaki modem dibinde.
Bence 85 TL için fena değil.
Bu modemle.
Ve bu tabletle test edilmiştir.

Dile kolay 8 yıl beraber geçti Türksat Kablo TV. Hey gidi... 80 TL veriyorum 100 mbps Download / 4 mbps Upload alıyorum. İlişkimiz iyi şimdilik.
Elbette hizmetine lafım yok. Fiyatları arttırmaları kimsenin hoşuna gitmez hocam. En iyi müşteri hizmetlerine sahipler gözümde. Teknik ekipde oldukça iyi.

Elbette hizmetine lafım yok. Fiyatları arttırmaları kimsenin hoşuna gitmez hocam. En iyi müşteri hizmetlerine sahipler gözümde. Teknik ekipde oldukça iyi.
Orada dur işte, geçen gün sıkıntı oldu. Evden çalışıyorum bir de acildi işim. Geldik yoktunuz demezler mi ? Gittim Yenibosna'da bunların taşeronu var, bastım orayı. Kim geldi bana kapıyı çaldı dedim. Kem-küm. Özür dilediler. Problem de anlıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…