Tarak yapılı ayak için ayakkabı önerisi

Ayağınız kalın mı taraklı mı ve içe basıyor mu?

Anladım o zaman ben retro high tercih edeceğim de attığınız bağlantı kadın ayakkabısı olarak gösteriyor erkeğini bulamadım bir de giymesi zor mu bir de bileklerim biraz kalımda aslında böyle üste doğru uzamayan ayağımı rahat sokup çıkarabileceğim bir modeli varsa onu atabilirseniz sevinirim.

Winflo 8 içe basmaktan böyle oldu.

Adidas'ın plastik iç kısımları serçe parmağımı acıttığından kullanmıyorum winflo 8'i kullanıyorum ama içe basmaktan ayakkabı bu hale geldi bir de ben biraz çamur taşlı yerlere girerim dayanıklı mıdır önerdiğiniz model?

@Soraka Kajmer

Air Jordan 1 Low Kadın Ayakkabısı. Nike TR Low tercih edebilirsiniz. High modellerde kerata ile giymek daha uygun oluyor bunda uğraşmazsınız. Onun dışında attığım Adidas düz tabana da bakabilirsiniz. Boşluğunuz olursa mağazaya gidip deneyedebilirsiniz. Daha sağlıklı olur sizin açınızdan.

Bu Model nasıldır?

Yine bir ayakkabı konusu açmak durumundayım. Geçtiğimiz günlerde burada açtığım konuda gelen tavsiyeler doğrultusunda Skechers Relaxed Fit modelini almıştım. Şu an hâlâ giyiyorum ve gerçekten çok memnunum, iyi ki almışım dedim.

Ancak ondan yaklaşık 1 ay kadar önce Boyner mağazasından under Armour'un UA Court 96 modelini almıştım. Kısa süreli kullanımda, tamamen ayakkabının kendi üretim hatasından kaynaklı olarak dikişlerinde bir patlama oldu. Garantiye gönderdim ve 21 iş günü süren inceleme sonucunda iade onaylandı. Şimdi elimde sadece Boyner mağazasında geçerli olan bir değişim hakkı var.

Bu yüzden yeni bir ayakkabı bakıyorum. Markadan yana bir takıntım yok, New balance, Nike, Adidas, puma gibi markalar olabilir. Ayağım taraklı yapıda, bu nedenle rahat modeller önceliğim. Günlük kullanıma uygun, her kombine uyum sağlayabilecek, sade ama şık bir model arıyorum.

Sizlerden ricam, Boyner'de bulabileceğim ve özellikle taraklı ayaklara uygun olabilecek ayakkabı önerilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkür ederim.

@WinTime @699702 arkadaşlar sizlerin de önerilerini bekliyorum ultraboost serisine baktığımda Adidas'ın kendi internet sayfasında 5.000 TL ancak Boyner'de halen indirimsiz fiyat ile satılıyor bunu artık 2. ayakkabı olarak kullanacağım bu arada tek ayakkabı ile sınırlı değil aynı fiyatta kıyafet vb alabiliyorum bilginize.

Eski bir konu olduğunu biliyorum ancak göz atabilirseniz çok memnun olurum teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı