Tarayacımdan kendi kendine arama yapılmış

Ekrem_Abi

Decapat
Merhaba az önce bir MP3 dönüştürme sitesinden müzik indirdim ardından "coinmarketcap Pikachu inu" diye arama yapmış 2 sekmeden sebebi nedir MP3 sitesinin attığı yerlerden olmuş olabilir mi?

Tarayıcının çerezlerini temizleyin. Bir de daha garanti olarak tamamen silip geri indirebilirsiniz kullandığınız tarayıcıyı. Önce çerezleri temizledikten sonra yapın. Eğer isterseniz iyi bir anti-virüs ile tarama yapabilirsiniz ama çok gerek olacağını zannetmem. Ama siz önleminizi alın.

Tarayıcının çerezlerini temizleyin. Bir de daha garanti olarak tamamen silip geri indirebilirsiniz kullandığınız tarayıcıyı. Önce çerezleri temizledikten sonra yapın. Eğer isterseniz iyi bir Anti-Virüs ile tarama yapabilirsiniz ama çok gerek olacağını zannetmem. Ama siz önleminizi alın.

MP3 sitesinden neden olabilir değil mi? Kripto para aratıldığı için acaba mining falan mı yapılıyor dedim.

Tarayıcıyı bozan browser virüsleri mevcut. Bunlardan birine yakalanmış olabilirsiniz. Dediğimi yapın. Ayrıca tarayıcıdaki hesaplarınızın şifrelerini de değiştirin dediklerimi yapıp temiz şekilde yeniden tarayıcınızı kurduktan sonra.

Tarayıcıyı bozan browser virüsleri mevcut. Bunlardan birine yakalanmış olabilirsiniz. Dediğimi yapın. Ayrıca tarayıcıdaki hesaplarınızın şifrelerini de değiştirin dediklerimi yapıp temiz şekilde yeniden tarayıcınızı kurduktan sonra.

O kadar ciddi mi? Korktum şimdi biraz.
Bu arada arama çubuğuna yazdığım zaman daha önce aratılanlarda link olarak gözüküyor buffy. Ly şeklinde.

Dediklerimi yapabilirsiniz tam olarak emin olmak için. Anti-virüs ile taratmayı isterseniz yapabilirsiniz. Ama ben olsam yapmazdım büyük ihtimal anti-virüs'ü işim bitince kaldırdığımda kalıntılar bırakacağı için.

Bazen telefondaki hesabınızla başka bir yerde arama yaptığınızda gözükebiliyor. Bende birkaç kez yaşamıştım. Diğer türlü bence yüksek ihtimal arkadaşın dediği gibi açılır penceredir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı