unlokidmurat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 1.562 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #11 cantürk66 dedi: Bence Opera GX kullanmaya devam et. Genişletmek için tıkla... Çok fazla güvenlik sıkıntısı var. Ayrıca kanıtlarıda pek yalan gibi durmuyor
cantürk66 dedi: Bence Opera GX kullanmaya devam et. Genişletmek için tıkla... Çok fazla güvenlik sıkıntısı var. Ayrıca kanıtlarıda pek yalan gibi durmuyor
B BayCoder Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 533 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #12 Chromium Edge kullanın hocam kesinlikle öneririm özellikle bu ayarları yaparsanız tadından yenmez.
cantürk66 Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 627 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #13 Normal Opera olabilir.
sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.363 Çözümler 4 25 Mart 2021 #14 Edge öneririm. Opera'nın her iki versiyonu da hem kendisi yavaş geldi hem de bilgisayarımı yavaşlatmıştı.
Edge öneririm. Opera'nın her iki versiyonu da hem kendisi yavaş geldi hem de bilgisayarımı yavaşlatmıştı.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 25 Mart 2021 #15 Vivaldi, Edge, Brave bakabilirsin.
unlokidmurat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 1.562 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #16 Hocam o zaman aklımdaki ve sizlerinde verdiği tavsiyelerle Edge geçeceğim. Bir sorun olursa ise Brave kullanacağım, hepinize teşekkürler
Hocam o zaman aklımdaki ve sizlerinde verdiği tavsiyelerle Edge geçeceğim. Bir sorun olursa ise Brave kullanacağım, hepinize teşekkürler
B BayCoder Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 533 Makaleler 4 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #17 unlokidmurat dedi: Hocam o zaman aklımdaki ve sizlerinde verdiği tavsiyelerle Edge geçeceğim. Bir sorun olursa ise Brave kullanacağım, hepinize teşekkürler Genişletmek için tıkla... İsabetli bir karar hocam. Şu rehberdekileri uygulamanızı öneririm. Rehber
unlokidmurat dedi: Hocam o zaman aklımdaki ve sizlerinde verdiği tavsiyelerle Edge geçeceğim. Bir sorun olursa ise Brave kullanacağım, hepinize teşekkürler Genişletmek için tıkla... İsabetli bir karar hocam. Şu rehberdekileri uygulamanızı öneririm. Rehber
Chitoge Kirisaki Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 5.527 Çözümler 25 Yer Nazilli. Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Technopat'ta gezinmek. 25 Mart 2021 #18 Sydraaa dedi: Brave. Opera'dan çıkıp Edge'yi denemek istemiştim. Opera'dan sonra bana çok yavaş geldi. Brave en güzeli. Genişletmek için tıkla... Para kazanmak uğruna Edge'i bırakıp Brave'e geçtim .
Sydraaa dedi: Brave. Opera'dan çıkıp Edge'yi denemek istemiştim. Opera'dan sonra bana çok yavaş geldi. Brave en güzeli. Genişletmek için tıkla... Para kazanmak uğruna Edge'i bırakıp Brave'e geçtim .
cantürk66 Hectopat Katılım 21 Mart 2021 Mesajlar 627 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #19 Brave kullanınca ne oluyor ki.
unlokidmurat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 1.562 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2021 #20 BayCoder dedi: İsabetli bir karar hocam. Şu rehberdekileri uygulamanızı öneririm. Rehber Genişletmek için tıkla... Yapmıştım hocam, sağ olun yine. Edge'nin hızıde Opera GX'in gerisinde kalmış gibi (1)
BayCoder dedi: İsabetli bir karar hocam. Şu rehberdekileri uygulamanızı öneririm. Rehber Genişletmek için tıkla... Yapmıştım hocam, sağ olun yine. Edge'nin hızıde Opera GX'in gerisinde kalmış gibi (1)