3 Ekim 2021 Mesaj: 41 Merhaba güzel bir tarayıcı önerisi yapabilir misiniz 4 GB RAM'im var. Genişletmek için tıkla...
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 3 Ekim 2021 #21 Zyplux dedi: Opera GX, Chrome. Genişletmek için tıkla... Uzak durulması gerekenler.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #22 O Görkem dedi: Uzak durulması gerekenler. Genişletmek için tıkla... Neden ben kullanıyorum performansı güzel.
O Görkem dedi: Uzak durulması gerekenler. Genişletmek için tıkla... Neden ben kullanıyorum performansı güzel.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 3 Ekim 2021 #23 Zyplux dedi: Neden ben kullanıyorum performansı güzel. Genişletmek için tıkla... Opera GX ağır, sürekli çöküyor, çok RAM kullanıyor ve bilgilerini satıyor. Chrome'da bilgileri satıyor hızlı ama çok RAM kullanıyor.
Zyplux dedi: Neden ben kullanıyorum performansı güzel. Genişletmek için tıkla... Opera GX ağır, sürekli çöküyor, çok RAM kullanıyor ve bilgilerini satıyor. Chrome'da bilgileri satıyor hızlı ama çok RAM kullanıyor.
MR.Sentinus Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 428 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #24 Microsoft Edge.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #25 O Görkem dedi: Opera GX ağır, sürekli çöküyor, çok RAM kullanıyor ve bilgilerini satıyor. Chrome'da bilgileri satıyor hızlı ama çok RAM kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Ne tür bilgileri satıyor ve kime o zaman hiçbir taracıya güven kalmadı, önerebileceğin bir tarayıcı var mı?
O Görkem dedi: Opera GX ağır, sürekli çöküyor, çok RAM kullanıyor ve bilgilerini satıyor. Chrome'da bilgileri satıyor hızlı ama çok RAM kullanıyor. Genişletmek için tıkla... Ne tür bilgileri satıyor ve kime o zaman hiçbir taracıya güven kalmadı, önerebileceğin bir tarayıcı var mı?
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 3 Ekim 2021 #26 Zyplux dedi: Ne tür bilgileri satıyor ve kime o zaman hiçbir taracıya güven kalmadı, önerebileceğin bir tarayıcı var mı? Genişletmek için tıkla... Edge, o da satıyor ama en azından önüne gelene satmıyor ve hızlı.
Zyplux dedi: Ne tür bilgileri satıyor ve kime o zaman hiçbir taracıya güven kalmadı, önerebileceğin bir tarayıcı var mı? Genişletmek için tıkla... Edge, o da satıyor ama en azından önüne gelene satmıyor ve hızlı.
MR.Sentinus Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 428 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #27 Zyplux dedi: Ne tür bilgileri satıyor ve kime o zaman hiçbir taracıya güven kalmadı, önerebileceğin bir tarayıcı var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgiler her zaman satıldı diye düşünüyorum bu saaten sonra satılsa ne olacak ki.
Zyplux dedi: Ne tür bilgileri satıyor ve kime o zaman hiçbir taracıya güven kalmadı, önerebileceğin bir tarayıcı var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgiler her zaman satıldı diye düşünüyorum bu saaten sonra satılsa ne olacak ki.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #28 O Görkem dedi: Edge, o da satıyor ama en azından önüne gelene satmıyor ve hızlı. Genişletmek için tıkla... Yeni olan edgemi eskisi yavaş biraz. MR.Sentinus dedi: Bilgiler her zaman satıldı diye düşünüyorum bu saaten sonra satılsa ne olacak ki. Genişletmek için tıkla... Ayn satıldıysa zaten çoktan gitmiştir bilgilerimiz 1.5 yıldır kullanıyorum Opera GX'i.
O Görkem dedi: Edge, o da satıyor ama en azından önüne gelene satmıyor ve hızlı. Genişletmek için tıkla... Yeni olan edgemi eskisi yavaş biraz. MR.Sentinus dedi: Bilgiler her zaman satıldı diye düşünüyorum bu saaten sonra satılsa ne olacak ki. Genişletmek için tıkla... Ayn satıldıysa zaten çoktan gitmiştir bilgilerimiz 1.5 yıldır kullanıyorum Opera GX'i.
O Görkem Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2019 Mesajlar 2.539 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Nerv 3 Ekim 2021 #29 Zyplux dedi: Yeni olan edgemi eskisi yavaş biraz. Ayn satıldıysa zaten çoktan gitmiştir bilgilerimiz 1.5 yıldır kullanıyorum Opera GX'i. Genişletmek için tıkla... Tabii ki yenisi.
Zyplux dedi: Yeni olan edgemi eskisi yavaş biraz. Ayn satıldıysa zaten çoktan gitmiştir bilgilerimiz 1.5 yıldır kullanıyorum Opera GX'i. Genişletmek için tıkla... Tabii ki yenisi.
Zyplux Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 1.667 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2021 #30 O Görkem dedi: Tabii ki yenisi. Genişletmek için tıkla... Bir de ne tür bilgiler hesap bilgilerimi.